Κι όμως ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς παντρεύτηκαν μυστικά – Η επίσημη ανακοίνωση

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον μας την… έσκασε. Τελικά, παντρεύτηκε τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ χθες, με καλεσμένους μόλις 30 άτομα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργικού γραφείου.

«Ο Πρωθυπουργός και η κα Σιμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι».

Νωρίτερα, η Dailymail, η Mirror και η Sun με ρεπορτάζ τους έκαναν λόγο για μυστικό γάμο και ότι το μεσημέρι του Σαββάτου κλειδώθηκε ο ναός, ενώ λίγο αργότερα έφτασε η Σίμοντς, η οποία ζει με τον Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ από το 2019 όταν εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία. Ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο 2020. Οι προσκεκλημένοι έλαβαν τις προσκλήσεις τους την τελευταία στιγμή.

Οι… διαρροές για γάμο τον Ιούλιο του 2022

Μάλλον οι διαρροές που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα παντρευτεί τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς τον επόμενο Ιούλιο, ήταν για να αποπροσανατολίσουν μάλλον τα ΜΜΕ, ώστε να καταφέρουν να παντρευτούν χωρίς την πίεση των tabloids. Ενώ έστελαν τα “save the date” διοργάνωναν υπό άκρα μυστικότητα τον πραγματικό τους γάμο.

Δημοσιεύματα ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει αποστείλει “save the date” σε συγγενείς και φίλους ώστε την 30η Ιουλίου του 2022 να παρευρεθούν στην τελετή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ