Damiano David: Ένιωσα προσβεβλημένος – Γιατί έκανα το τεστ για ναρκωτικά – ΒΙΝΤΕΟ

“Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος και γι’αυτό προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς μας ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμος να μιλάει μόνο για τη μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο” δήλωσε ο Νταμιάνο Νταβίντ, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο Damiano David, o 22χρονος Ιταλός τραγουδιστής των Maneskin, είχε κατηγορηθεί πως σνίφαρε κοκαίνη μέσα στο green room, καθώς σε πλάνο φάνηκε να σκύβει πάνω στο τραπέζι.

Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα για διακοπές αλλά θα ήθελαν να επιστρέψουν στη χώρα μας για μια μεγάλη συναυλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος έκανε μια ανάρτηση στα social media, πετώντας την… σπόντα τους στους Γάλλους, σχετικά με το τεστ για ναρκωτικά. “Voila” έγραψε ο Damiano χρησιμοποιώντας τον τίτλο του γαλλικού τραγουδιού που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και κοινοποίησε την ανακοίνωση της EBU, η οποία κάνει λόγο για “fake news”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ