Haaretz: Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο – Αυτά είναι τα 67 παιδιά που σκοτώθηκαν στη Γάζα – ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει το πρωτοσέλιδο της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz που κυκλοφορεί με τις φωτογραφίες από τα 67 παιδιά τα οποία σκοτώθηκαν στη Γάζα στον τελευταίο γύρο εχθροπραξιών. “Αυτή είναι η ιστορία τους” επισημαίνεται στον υπότιτλο της εφημερίδας που δέρνει στο φως τις ιστορίες για τα 67 αθώα θύματα.

“Ο Χαμάντα (13 ετών) και ο ξάδελφός του Αμάρ (10) επέστρεψαν από το σχολείο. Η Yahya (13) πήγε να αγοράσει παγωτό. Τα πτώματα της ΑΜίρα (6), του Ισλάμ (8) και του Μοχάμετ (9 μηνών) βρέθηκαν δίπλα στη μητέρα τους, κάτω από τα ερείπια τους σπιτιού τους. Τα ονόματα και οι ιστορίες των νεαρών θυμάτων στις μάχες στη Λωρίδα της Γάζας” αναφέρεται στον πρόλογο του δημοσιεύματος, όπου μιλούν ακόμη και οι τραγικοί γονείς. Μέσα σε 11 ημέρες εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, 67 παιδιά σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας και άλλα δυο στο Ισράηλ. Ο Sa’ed Asaliya, οδηγός ταξί από την Τζαμπάλια που έχασε τη 10χρονη κόρη του είπε “λέω διαρκώς στον εαυτό μου ότι ήταν το θέλημα του Κυρίου για εκείνη”.

H ισραηλινή εφημερίδα στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα με μία πρωτόγνωρη κίνηση που επαινέθηκε από κάποιους χρήστες του twitter, ενώ δέχθηκε κριτική κυρίως από Ισραηλινούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ