Φρίκη στο Μεξικό: Κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 γυναίκες – Ανατριχίλα από τα ευρήματα

Ούτε να περιγράψουν τη φρίκη που αντίκρισαν μπορούν αστυνομικοί και πυροσβέστες που μπήκαν στο σπίτι του 72χρονου Αντρές Φιλομένο και ανακάλυψαν στο υπόγειό του ανθρώπινα λείψανα, στον δήμο Ατισαπάν ντε Σαραγόσα, στο Μεξικό. Λέγεται ότι οι Αρχές αναζητούσαν μία αγνοούμενη γυναίκα και έφθασαν στο σπίτι με τον μπλε διάδρομο όπου ζούσε ο 72χρονος, ο οποίος συνελήφθη ενώ υπάρχουν φόβοι ότι είχε σκοτώσει και είχε φάει δεκάδες γυναίκες, σε διάστημα 20 ετών. Οι ντετέκτιβ που τον συνέλαβαν δεν μπόρεσαν να κρύψουν το σοκ και τη φρίκη τους.

Σύμφωνα με την Telediario, οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να τον ρωτήσουν για την εξαφάνιση μίας γυναίκας και βρήκαν ακρωτηριασμένα μέλη να βρίσκονται στο τραπέζι του. Κατά την ανάκριση, φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει γύρω στις 30 γυναίκες σε διάστημα 20 ετών. Σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ο άνδρας είχε σε σημειωματάριο λίστα ονομάτων των θυμάτων του, ενώ πέρα από το γεγονός ότι σκότωνε τις γυναίκες, έτρωγε και μέλη από τα πτώματα. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί δεν έχουν βρει ακόμη τα υπολείμματα από όλα τα φερόμενα θύματα του κανίβαλου, τόνισαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, “βρήκαμε ένα υπόγειο που είχε φτιάξει ο ύποπτος όπου υπήρχε ένα φριχτό σκηνικό με ανθρώπινα απομεινάρια. Τουλάχιστον τώρα έχουμε τα λείψανα από αυτό που θα μπορούσε να είναι πέντε άνθρωποι, αλλά υπάρχει και σημειωματάριο, μία λίστα, όπου υπάρχουν ονόματα από διαφορετικούς ανθρώπους, διαφορετικές γυναίκες”.

Επίσης, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site Televisa, η αστυνομία βρήκε μέρη από πέντε περίπου ανθρώπους στο σπίτι του υπόπτου όπως και μαχαίρια που εικάζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία και τον διαμελισμό των θυμάτων. Οι αξιωματικοί βρήκαν επίσης αντικείμενα όπως και μία ταυτότητα που ανήκει στη Φλορ Νινέβεχ που εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2016. Άλλο ένα φερόμενο θύμα κατονομάζεται ως η Ρουμπισέλα Γκαλέγος Καστίγιο, που εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 2019. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές ο ύποπτος δεν άντεχε την απόρριψη των όμορφων και νεαρών γυναικών.

Στο μεταξύ, ο 72χρονος μεταφέρθηκε στη φυλακή Τλαλνεπάντλα για τον φόνο της Ρέινα Ν, της οποίας τα λείψανα βρέθηκαν στην ιδιοκτησία του. Η τελευταία φορά που είχαν δει ζωντανή τη γυναίκα ήταν στις 14 Μαΐου οπότε είχε πάει για ψώνια όταν έπεσε πάνω στον ύποπτο, που ζούσε κοντά. Λέγεται ότι τα μέλη της ήταν αυτά που βρήκαν πάνω στο τραπέζι οι αξιωματικοί. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ