Φλόριντα: Ηρωική υπάλληλος βενζινάδικου έσωσε θύμα απαγωγής – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων έσωσε γυναίκα που είχε πέσει θύμα απαγωγής στη Φλόριντα, όταν εκείνη κατάφερε να αποδράσει από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο. Ο 32χρονος Κόντι Τζάκσον είχε επιτεθεί στη γυναίκα και την είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα κομμάτι ξύλου σε σπίτι στο Σέφνερ την Κυριακή και μετά την πέταξε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, Mitsubishi Eclipse, μοντέλο του 2003, σύμφωνα με το Fox 13 Tampa Bay.

Σε κάποιο σημείο στη διαδρομή σταμάτησαν ώστε να δέσει τους αστραγάλους και τους καρπούς της με καλώδια, ενώ λίγη ώρα αργότερα σταμάτησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων 75 μίλια βόρεια από το σημείο της απαγωγής. Όταν ο ύποπτος μπήκε μέσα στο κατάστημα, το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί και εκεί επενέβη η ταμίας Ρέιτσελ Κράντοκ.

“Είδε την κοπέλα που την είχε δεμένη στο αυτοκίνητο να απελευθερώνεται και αυτός άρχισε να τρέχει. Καθώς έτρεχε έξω από την κεντρική είσοδο, εκείνη ήρθε στην ιδιωτική πόρτα που ήταν κλειδωμένη. Χτυπούσε και φώναζε ‘βοήθεια, βοηθήστε με! Θα με σκοτώσει! Είναι εκεί, είναι εκεί!” Και βιάστηκα να ξεκλειδώσω την πόρτα και την τράβηξα μέσα και μετά κλείδωσα ξανά την πόρτα” περιέγραψε η ταμίας που αμέσως κάλεσε την αστυνομία και περιποιήθηκε την τραυματισμένη γυναίκα. “Είχε καλώδια γύρω από τα χέρια της και μπλεγμένα μαλλιά γεμάτα αίμα και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να την κρατήσω ασφαλή μέσα στο κατάστημα μαζί μου”. Ενώ το θύμα ανάρρωνε στο νοσοκομείο, η αστυνομία εξέδωσε επείγουσα έκκληση για τον εντοπισμό του απαγωγές που θεωρείται ένοπλος και επικίνδυνος. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην Τάμπα, κοντά στο σημείο της απαγωγής. “Αυτή η επίθεση ήταν στοχευμένη. Ωστόσο, δεδομένης της βίαιης συμπεριφοράς του Τζάκσον, καλούμε τον καθένα με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, να μας ενημερώσει αμέσως” είπε ο σερίφης Τσαντ Κρόνιστερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ