Daily Mail: Χαμός στην Κύπρο με την Βρετανίδα που εξύβρισε κοινοτάρχη στα social media

Μία πρωτοφανή ιστορία σχετικά με μια διαδικτυακή αντιπαράθεση δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα DailyMail. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια 35χρονη Βρετανίδα έχει συλληφθεί στην Κύπρο και αντιμετωπίζει επιβολή προστίμου 4,000 ευρώ, όταν χαρακτήρισε στο Facebook τον κοινοτάρχη Μανδριών «Useless (άχρηστο)».

Συγκεκριμένα, την κατήγγειλε στην αστυνομία ο κοινοτάρχης Μανδριών όταν είδε τον χαρακτηρισμό στο Facebook. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις της, στις οποίες αναφέρει: «Δεν το πιστεύω ότι έχω συλληφθεί για κάτι τόσο ασήμαντο. Τι έχει γίνει με την ελευθερία του λόγου; Είναι γελοίο το ότι έχει πάει τόσο μακριά και οι κατηγορίες δεν έχουν αποσυρθεί». Η DailyMail αναφέρει ότι η 35χρονη κατάγεται από το Λίβερπουλ αλλά ζει τα τελευταία 14 χρόνια με τον σύζυγό της στα Μανδριά της Πάφου. Συμμετείχε σε συζήτηση στο Facebook για την απόφαση του κοινοτάρχη να αρχίσει έργα στο κέντρο του χωριού λίγες ημέρες μετά την άρση των μέτρων του lockdown, προκαλώντας, σύμφωνα με την καταγγελία της, κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Από την άλλη, ο κοινοτάρχης Μανδριών, Κύπρος Μιχαηλίδης, μιλώντας στο SigmaLive επιβεβαίωσε ότι έγινε καταγγελία για εξύβριση, αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση καθώς ικανοποίησε το αίτημα του για δημόσια απολογία. Πρόσθεσε ότι η υπόθεση έληξε, έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες και δεν ισχύει ότι η 35χρονη είναι αντιμέτωπη με πρόστιμο 4,000 ευρώ.

Δείτε το δημοσίευμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ