Πέθανε η Τέμπεστ Στορμ – Ήταν σταρ του μπουρλέσκ – Είχε σχέση με τον Έλβις Πρίσλεϊ και τον JFK

Η Τέμπεστ Στορμ, η φλογερή κοκκινομάλλα και σταρ του μπουρλέσκ πέθανε σε ηλικία 93 ετών. Πέθανε στο διαμέρισμά της στο Λας Βέγκας την Τρίτη, ανέφερε το περιοδικό Review-Journal του Λας Βέγκας.

Έδινε μάχη με την άνοια τους τελευταίους μήνες. Επίσης, η 93χρονη προσπαθούσε να αναρρώσει έπειτα από χειρουργική επέμβαση ισχίου στις 8 Απριλίου και ήταν υπό 24ωρη φροντίδα μέχρι τον θάνατό της. «Η Tempest ήταν εύκολα ένας από τις πιο γνωστές και υψηλού κύρους ερμηνεύτριες burlesque όλων των εποχών και ήταν ενεργό μέρος της κοινότητας μέχρι το τέλος», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Burlesque Hall of Fame, Dustin Wax στο περιοδικό Review-Journal.

«Ήταν η τελευταία από τους μεγάλους θρύλους στη χρυσή εποχή του μπουρλέσκ», πρόσθεσε ο παλιός φίλος της και ο συνεργάτης της Harvey Robbins. «Ήταν ίσως η μεγαλύτερη απ ‘όλες» τόνισε.

Η Στορμ παντρεύτηκε τρεις φορές, είχε έναν σύντομο ερωτικό δεσμό με τον Έλβις Πρίσλεϊ, ενώ η ίδια ισχυριζόταν ότι είχε μοιραστεί και το κρεβάτι του JFK.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Άνι Μπλανς Μπανκς. Έφυγε νωρίς από το σπίτι της για να πάει στο Χόλιγουντ, σε ηλικία μόλις 15 ετών.

Εργάστηκε ως σερβιτόρα αλλά ένας πελάτης της πρότεινε να κάνει στριπτίζ για να κερδίσει περισσότερα χρήματα. “Σάρωσε” τον χώρο του μπουρλέσκ και έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη χορεύτρια, εξασφαλίζοντας ένα 10ετές συμβόλαιο αξίας 100.000 δολαρίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ