Λονγκ Άιλαντ: Φρικτή επίθεση με οξύ σε φοιτήτρια – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Επίθεση δέχθηκε μία 21χρονη γυναίκα από το Λονγκ Άιλαντ, η οποία, ενώ βρισκόταν στον διάδρομο πάρκινγκ του σπιτιού της ύποπτος την έλουσε με οξύ, ενώ η οικογένειά της υποστηρίζει ότι πρόκειται για σχεδιασμένη επίθεση. Η Nafiah Ikram απέμεινε με σοβαρά εγκαύματα και σχεδόν τυφλή στην επίθεση της 17ης Μαρτίου.

Ο πατέρας της, είπε πως η κοπέλα έγινε στόχος στον δρόμο προς το σπίτι από τη δουλειά. “Δεν είναι τυχαίο περιστατικό, είναι σχεδιασμένη επίθεση” είπε ο άνδρας στη New York Post. “Αν ήταν τυχαίο γεγονός γιατί περίμεναν να επιστρέψει σπίτι” είπε ακόμη προσθέτοντας ότι ο ύποπτος θα μπορούσε να επιτεθεί στη σύζυγό του που ήταν στιγμές νωρίτερα έξω. “Ήρθαν πολύ κοντά της και ήταν τόσο πολύ το οξύ… περίπου μισό λίτρο”. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη φύση της επίθεσης και είπε ότι οι αστυνομικοί αναζητούν έναν άνδρα ψηλό και λεπτό που φορούσε μπλούζα με κουκούλα και γάντια. Κρατούσε ένα λευκό κύπελλο που περιείχε μία σκοτεινόχρωμη ουσία που πέταξε στο πρόσωπο του θύματος” αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Η Nafiah, σπουδάζει ιατρική στο Πανεπιστήμιο Χόφστρα και σχεδιάζει να γίνει γιατρός.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα της που επίσης εργάζεται εκεί. “Αν εγώ δεν ήμουν σπίτι, αν η σύζυγός μου δεν ήταν σπίτι, μπορεί να ήταν πολύ αργά για εκείνη ακόμη και να επιβιώσει” είπε ο πατέρας. Πάντως, η οικογένεια δεν θεωρεί ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους αλλά δεν έχει ιδέα για ποιον λόγο κάποιος θα ήθελε να τη βλάψει με τόσο φριχτό τρόπο. Η κοπέλα μόλις τώρα αρχίζει να μιλά ξανά ενώ αγωνίζεται να φάει ή να πιει επειδή το οξύ της έκαψε τον λαιμό. Ζει διαρκώς υπό φόβο ενώ τα βράδια κοιμάται κοντά της η μητέρα της. Δεν μπορεί να κάνει μπάνιο μόνη της. Τρέμει τη στιγμή που το νερό πέφτει στο πρόσωπό της. Η μητέρα της μπαίνει μαζί της στην ντουζιέρα και τη βοηθά να κάνει μπάνιο. Και τα δύο χέρια είναι καμένα και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οπότε είναι πολύ, πολύ επώδυνο, περιέγραψε ο πατέρας της, που απηύθυνε έκκληση στον δράστη να παραδοθεί προτού βλάψει κάποιον άλλον.

Η Nafiah έχει χάσει την όρασή της και η οικογένεια προσεύχεται το κορίτσι να ξαναβρεί την ικανότητά της να βλέπει, ενώ έχει εκπλαγεί από τη γενναιοδωρία και τη στήριξη οικογένειας και φίλων. Περίπου 300.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί ως δωρεές για το ιατρικό κόστος της θεραπείας της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ