Βασίλισσα Ελισάβετ: Βγήκε βόλτα με τα αγαπημένα της σκυλιά – Οι πρώτες ΦΩΤΟ μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Πίσω από το τιμόνι της πράσινης Τζάγκουάρ της κατέγραψε ο φακός τη βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του επί 73 χρόνια συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου.

Η 94χρονη βασίλισσα είχε στο πλευρό της τα δύο αγαπημένα της σκυλιά, ένα κόρκι και ένα ντόργκι και οδήγησε στους Κήπους του Φρόγκμορ εκεί που θα ταφεί ο σύζυγός της αύριο Σάββατο, ενώ κοντά, στο Φρόγκμορ Κότατζ διαμένει σε καραντίνα ο εγγονός της πρίγκιπας Χάρι.

Η βασίλισσα φαίνεται πως με αυτήν τη βόλτα αναζητεί παρηγοριά στη μεγάλη απώλεια, καθώς ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ο βράχος της.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η βασίλισσα να οδηγεί και ένας μόνο φρουρός να στέκεται προσοχή τη στιγμή διέλευσης της Ελισάβετ.

Λέγεται ότι η βασίλισσα αντέχει και επιβλέπει προσωπικά τις τελευταίες ετοιμασίες για την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου το Σάββατο. Μάλιστα, διέταξε ο Χάρι και ο Ουίλιαμ να μην περπατήσουν πλάι πλάι καθώς θα συνοδεύουν το φέρετρο του παππού τους στα 8 λεπτά που διαρκεί η διαδρομή ούτε να σταθούν στο πλευρό ο ένας του άλλου μέσα στην εκκλησία.

Η βασίλισσα αναμένεται να επιβεβαιώσει μαζί με την έμπιστή της ενδυματολόγο Άντζελα Κέλι τα ρούχα που θα φορέσει στην κηδεία. Στα ανάκτορα θα φθάσει και ο κομμωτής της Ίαν Καρμάικλ για να τη χτενίσει για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ