Τουρκικά ΜΜΕ: Απαράδεκτη επίθεση Δένδια στην Άγκυρα

Για «απαράδεκτη επίθεση Δένδια στην Άγκυρα» κάνουν λόγο εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ μετά τα όσα έγιναν στις καθιερωμένες δηλώσεις των δύο υπουργών Εξωτερικών με το πέρας της συνάντησης τους. Σχεδόν στο σύνολό τους, οι τουρκικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για «σκανδαλώδεις δηλώσεις» του κ. Δένδια που όπως αναφέρουν: «Εξόργισαν τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου».

«Οι σκανδαλώδεις κατηγορίες του Έλληνα υπουργού Δένδια, εξόργισαν τον υπουργό Τσαβούσογλου, που απάντησε» αναφέρει το TEZ Haber. «Απάντηση Τσαβούσογλου σε Δένδια : “Δεν μπορούμε ποτέ να δεχτούμε τις κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας”», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Yeni Safak.

«Τσαβούσογλου : “Στις δηλώσεις μου δεν κατηγόρησα την Ελλάδα. Ο Νίκος Δένδιας όμως προχώρησε σε απαράδεκτες κατηγορίες κατά της χώρας μου”» αναφέρει το δίκτυο το δίκτυο TRT, παρουσιάζοντας τον εκρηκτικό διάλογο ανάμεσα στους δύο υπουργούς Εξωτερικών.

«Απάντηση ‘‘χαστούκι’’» χαρακτηρίζει η εφημερίδα Sabah την αντίδραση Τσαβούσογλου για τα όσα δήλωσε ευθαρσώς, όπως αναφέρει, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τσακώθηκαν live», σημειώνει η Cumhuriyet.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ