Πρίγκιπας Φίλιππος: Τα δάκρυα του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα

Δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα όταν πήγαν να δουν τα λουλούδια και τα αφιερώματα που είχαν αφήσει πολίτες στον Οίκο Μάρλμποροου στη μνήμη του πρίγκιπα Φίλιππου, που πέθανε την Παρασκευή 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης έμοιαζαν πολύ συγκινημένοι και με βουρκωμένα μάτια, από το μέγεθος της αγάπης που δείχνουν οι πολίτες στον εκλιπόντα Δούκα του Εδιμβούργου. Ανάμεσα στα λουλούδια υπάρχουν και συλλυπητήρια μηνύματα αλλά και ζωγραφιές από παιδιά, αφημένα όλα μαζί στους Βασιλικούς Κήπους και στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τα λουλούδια και τα σημειώματα μεταφέρθηκαν από τον περίβολο των Ανακτόρων και τα Πάρκα στους κοντινούς ιδιωτικούς κήπους στον Οίκο του Μάρλμπορο, που είναι το αρχηγείο του Ιδρύματος της Κοινοπολιτείας.

Εκπρόσωπος του Οίκου Κλάρενς είπε: “Σήμερα ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφθηκαν τους Κήπους του Οίκου Μάρλμπορο να επιθεωρήσουν τη συλλογή λουλουδιών που άφησαν οι πολίτες στη μνήμη του Δούκα του Εδιμβούργου. Τα λουλούδια και τα συλλυπητήρια μηνύματα μεταφέρθηκαν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τα Βασιλικά Πάρκα στους ιδιωτικούς κήπους του Οίκου Μάρλμπορο.

Τα Βασιλικά Πάρκα θα συνεχίσουν να μεταφέρουν τα λουλούδια στη διάρκεια της περιόδου του εθνικού πένθους. Επελέγησαν οι κήποι του Μάρλμπορο ώστε να μην ενθαρρύνονται τα πλήθη να συγκεντρώνονται έξω από τα Βασιλικά Ανάκτορα λόγω του κορονοϊού”.

 Οι φωτό/βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ