Πρίγκιπας Φίλιππος: Η συγκινητική ΦΩΤΟ με επτά δισέγγονά του

Ενώ η βασιλική οικογένεια και η Βρετανία ετοιμάζεται να πει το ύστατο χαίρε στον πρίγκιπα Φίλιππο, το Σάββατο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της βασίλισσας με τον Δούκα του Εδιμβούργου όπου ποζάρουν χαμογελαστοί με τα επτά από τα δισέγγονά τους.

Τη φωτογραφία τράβηξε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον στο Κάστρο Μπαλμόραλ το 2018. Ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει το χέρι του πίσω από την κόρη του Πίτερ Φίλιπς Ίσλα ενώ η βασίλισσα κρατά στα χέρια της τον -τότε μωρό- πρίγκιπα Λούις. Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά των Κέμπριτζ, χαμογελάνε παιχνιδιάρικα στον φακό, ενώ η μεγαλύτερη κόρη του Πίτερ Φίλιπς, Σαβάνα, ποζάρει μαζί με τις κόρες της Ζάρα Τίνταλ, Μία και Λένα.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους στον λογαριασμό τους στο instagram μία δεύτερη φωτογραφία όπου το ζευγάρι πόζαρε με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ σε επίσκεψή τους στο Μπαλμόραλ το 2015. “Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φωτογραφίες του Δούκα του Εδιμβούργου, και τον θυμόμαστε ως πατέρα, παππού και προπάππου”. Αυτή η ανάρτηση έρχεται μαζί με την αποκάλυψη ότι ο Ουίλιαμ δεν θα συναντηθεί με τον αδελφό του πριν από την κηδεία του παππού τους ενώ η Κέιτ τους βοηθά να έρθουν κοντά για χάρη της βασίλισσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ