Βλαντίμιρ Πούτιν: Έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου -Προέτρεψε τους Ρώσους να τον μιμηθούν

Τη δεύτερη δόση εμβολίου έλαβε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ο ίδιος ενημέρωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης του εποπτικού συμβουλίου της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας. “Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις τώρα, πριν μπω στην αίθουσα, έλαβα τη δεύτερη δόση του εμβολίου μου” είπε στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και συμπλήρωσε: “Ελπίζω, ότι όλα θα πάνε καλά. Μάλιστα δεν θα έλεγα ελπίζω, αλλά είμαι σίγουρος. Υποθέτω ότι εσείς φροντίζετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας και θα κάνετε το ίδιο και θα ακολουθήσετε το παράδειγμά μου” σημείωσε. Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι η πανδημία πολύ σύντομα θα αρχίσει να υποχωρεί και λόγω των εμβολιασμών τους οποίους, όπως είπε, κάνουμε ενεργά.

Υπενθυμίζεται πως ο Πούτιν έλαβε την πρώτη δόση στις 23 Μαρτίου χωρίς να ανακοινωθεί, ωστόσο, ποιο από τα τρία ρωσικά εμβόλια έκανε. Και ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του είπαν μόνο ότι και τα τρία εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή. Ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος είχε δηλώσει ότι μετά την πρώτη δόση του εμβολίου δεν είχε έντονες παρενέργειες, αλλά απλώς για μερικές μέρες ένιωθε μια ελαφρά ενόχληση στο αριστερό μπράτσο, εκεί που του έκαναν το εμβόλιο.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο εμβολιασμός του δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμά του και δεν θα υποστεί αλλαγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ndtv.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ