Μεξικό: Φρικτός θάνατος για 13χρονο που είχε αναρρώσει από κορονοϊό – Παγιδεύτηκε σε φίλτρο πισίνας – ΦΩΤΟ

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 13χρονος στο Μεξικό όταν παγιδεύτηκε σε φίλτρο πισίνας σε υδάτινο πάρκο. Ο Leonardo Luna Guerrero είχε πάει εκεί με τους γονείς και τα τρία αδέλφια του για να γιορτάσουν το γεγονός ότι είχε αναρρώσει από κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 13χρονου το φίλτρο, το οποίο ήταν ακάλυπτο, “ρούφηξε” τον γιο του με αποτέλεσμα να παγιδευτεί το πόδι του και ο ίδιος να βρεθεί κάτω από το νερό. Διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αρχικά οι γονείς τους θεώρησαν πως το άτυχο αγόρι τους έκανε πλάκα. Όταν ο πατέρας του αντιλήφθηκε πως δεν πρόκειται για αστείο και ότι το παιδί πνίγεται σε 60 εκατοστά νερό έσπευσε να το βοηθήσει και να το απεγκλωβίσει από το φίλτρο.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή μία μέρα αργότερα από πνευμονική αιμορραγία.

“Το πόδι του παιδιού μου κόλλησε στο φίλτρο. Όταν έφτασε το προσωπικό του πάρκο για να βοηθήσει τους ζήτησα έναν αναπνευστήρα. Είμαι καρδιολόγος. Είμαι γιατρός… Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Amerimed και την επόμενη μέρα πέθανε. Δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητοι γιατί μπορεί αυτό να συμβεί και σε άλλο παιδί”, είπε ο πατέρας του άτυχου αγοριού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου στο υδάτινο πάρκο Xenses στο Μεξικό.

Πηγή πληροφοριών: thesun.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ