Φρίκη στη Βρετανία: Στραγγάλισε και τεμάχισε τη γυναίκα του – Πέταξε τα κομμάτια της σε πλαστικές σακούλες

Σε ισόβια καταδικάστηκε άνδρας που παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και τη διαμέλισε έπειτα από άγριο καβγά επειδή εκείνη κατά λάθος ξεπάγωσε ένα σακουλάκι τσιπς αξίας 3 λιρών. Ο άνδρας που εργαζόταν ως ντελίβερι εξοργίστηκε τον περασμένο Μάιος όταν η επί 24 χρόνια σύζυγός του Υβόννη ξεπάγωσε το σακουλάκι και έπρεπε να το πετάξουν αφού ξέχασε να το ξαναβάλει στην κατάψυξη στο σπίτι τους στο Στόκπορτ. Αμέσως μετά ο 49χρονος άνδρας τεμάχισε το πτώμα της 46χρονης γυναίκας χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι και ένα κλαδευτήρι, προτού βάλει τα απομεινάρια της σε οκτώ διαφορετικές πλαστικές σακούλες και τις ξεφορτωθεί σε κοντινό κέντρο ανακύκλωσης.

Ο πατέρας τριών παιδιών μετά, χρησιμοποίησε το κινητό του θύματος για να στείλει μηνύματα στα τρία παιδιά τους προσποιούμενος τη σύζυγό τους και λέγοντας το παράπονό της για τον καβγά σχετικά με τα τσιπς.

Ο άνδρας είχε παραδεχθεί σε ακροαματική διαδικασία ότι σκότωσε τη γυναίκα του και σήμερα απαγγέλθηκε η καταδικαστική απόφαση για ισόβια, με τον δικαστή να ορίζει ότι πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 13 χρόνια και τέσσερις μήνες στη φυλακή προτού μπορέσει να ζητήσει απελευθέρωση με αναστολή.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα εφηβικά του χρόνια. Παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 1996 και απέκτησε τρία παιδιά, όλα γύρω στα 20 πλέον. Ο εισαγγελέας περιέγραψε το έγκλημα λέγοντας ότι ο καβγάς ξεκίνησε από το πεταμένο σακουλάκι των καταψυγμένων τσιπς. “Στη διάρκεια του καβγά της επιτέθηκε και τη στραγγάλισε στο μπάνιο τους. Τη διαμέλισε και προσπάθησε να την πετάξει σε τοπικό κέντρο ανακύκλωσης. Ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι δεν βοήθησε την αστυνομία, μόνο το 50% του πτώματος βρέθηκε. Στις 25 Μαΐου πέρυσι, μία γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο πάρκο μαζί με τον σύντροφό της είδε ένα μέρος του πτώματος σε ένα φυτό. Η αστυνομία αργότερα ανακάλυψε άλλες επτά σακούλες με μέλη του σώματος. Ο δολοφόνος πέρασε τέσσερις ημέρες να αρνείται τον φόνο προτού ομολογήσει: “Σκότωσα τη γυναίκα μου και την πέταξα σαν σκουπίδι”.

Ενώ έστελνε μηνύματα στα παιδιά τους ως η σύζυγός του, ο γιος τους Κάλουμ τούς κάλεσε για μπάρμπεκιου. Εκείνος προσποιήθηκε τη γυναίκα του που ήταν θυμωμένη μαζί του και είπε ότι θα πήγαινε μόνος του ο μπαμπάς του. Σε μήνυμα που έστειλε γείτονας ακούγοντας τον καβγά και ανησύχησε απάντησε επίσης ως εκείνη, γράφοντας ότι είναι καλά.

Ο άνδρας πήγε στο μπάρμπεκιου του γιου του όπου ήπιε πολύ και άρχισε να παραπατά. Όταν τον πήγαν σπίτι του , βρήκαν πάνω του το κινητό και τα σκουλαρίκια του θύματος.

σχολίασε κι εσύ