Καμάλα Χάρις: 31χρονος συνελήφθη κοντά στην επίσημη κατοικία της αντιπροέδρου – Είχε όπλο και πυρομαχικά

Ένας άνδρας από το Σαν Αντόνιο του Τέξας συνελήφθη κοντά στην επίσημη κατοικία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, στην Ουάσινγκτον και βαρύνεται με κατηγορίες σχετικές με οπλοκατοχή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του CNBC, ο ύποπτος είχε τουφέκι και πυρομαχικά στο αυτοκίνητό του.

Η αστυνομική έκθεση αναφέρει ότι αξιωματικοί της Μυστικής Υπηρεσίας σταμάτησαν τον ύποπτο, λίγο μετά το μεσημέρι έξω από το Ναυτικό Παρατηρητήριο, όπου βρίσκεται το σπίτι της αντιπροέδρου. Η αστυνομία έψαξε το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ της Ουάσιγκτον και βρήκε ένα πυροβόλο όπλο μαζί με πυρομαχικά. Η Μυστική Υπηρεσία, που είναι αρμόδια για την ασφάλεια του προέδρου και της αντιπροέδρου, ανέφερε ότι ο ύποπτος ονομάζεται Πολ Μάρεϊ και είναι 31 ετών. Ο 31χρονος εντοπίστηκε σε έναν δρόμο κοντά στο κυβερνητικό συγκρότημα, όπου βρίσκεται μεταξύ άλλων και η κατοικία της αντιπροέδρου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε ότι στη συνέχεια άνδρες της συνέλαβαν τον ύποπτο και του απήγγειλαν κατηγορίες. Ο Murray βρισκόταν ήδη στο ραντάρ της αστυνομίας, σύμφωνα με την έκθεση, καθώς ήταν το αντικείμενο ενός ενημερωτικού αστυνομικού δελτίου, που προήλθε από το Τέξας, καθώς ο 31χρονος κατάγεται από το Σαν Αντόνιο του Τέξας. Αξιωματούχος της Μυστικής Υπηρεσίας ανέφερε στο CNN ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι της αντιπροέδρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ