Μπαράκ Ομπάμα: H playlist με 44 τραγούδια του… ντους – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τραγουδά και τραγουδά πολύ. Ιδιαίτερα όταν κάνει ντους. Τώρα μοιράζεται κάποιες από τις μουσικές του επιλογές αποσκοπώντας στο να τραγουδούν όλοι την ώρα του ντους.

Μιλώντας στον συμπαρουσιαστή του podcast του “Renegades: Born in the USA”, Μπρους Σπρίνγκστιν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι έχει την τάση να τραγουδά ενώ κάνει ντους: “Τραγουδάω στο ντους, τραγουδάω έξω από το ντους. Δεν ντρέπομαι να τραγουδάω. Οι κόρες μου και η σύζυγός μου μερικές φορές με κοιτούν με αποδοκιμασία” ομολόγησε ο Μπαράκ Ομπάμα και κοινοποίησε την playlist του… ντους με 44 τραγούδια στο Spotify.

Σ’ αυτήν τη λίστα περιλαμβάνονται εννέα τραγούδια του Σπρίνγκστιν, τόσο της έκδοσης στούντιο όσο και μιας ζωντανής ηχογράφησης του “Born in the USA”, αλλά και επιτυχίες των Μάρβιν Γκέι, Μπομπ Ντίλαν, Πάτι Σμιθ, Κέντρικ Λαμάρ, Έλβις Πρίσλεϊ, Ρέι Τσαρλς, Μπίλι Χόλιντεϊ, Νάταλι Κόουλ, Ντόνα Σάμερ, Fleetwood Mac, The Beatles, Bats for Lashes, Public Enemy, The Pointer Sisters, The Roots, δύο τραγούδια της Αρίθα Φράνκλιν κ.ά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ