Βρετανία: Κέρδισε 182 εκατ. λίρες στο λαχείο αλλά είχε ξεχάσει να… παίξει – ΦΩΤΟ

Τρελάθηκε από χαρά η 19χρονη φοιτήτρια από το Χέρτφορντσαϊρ όταν πίστεψε ότι κέρδισε το τζακπότ των 182 εκατ. λιρών στο Euromillions. Γρήγορα όμως προσγειώθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι είχε ξεχάσει αυτήν την εβδομάδα να αγοράσει το λαχείο της, στο οποίο παίζει πάντα τους ίδιους εφτά αριθμούς.

Η τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μπράιτον λέει ότι κάθε εβδομάδα παίζει τους ίδιους αριθμούς και έμεινε άναυδη όταν πίστεψε ότι κέρδισε. Αλλά όταν τηλεφώνησε για να επιβεβαιώσει τη νίκη της, της είπαν ότι αυτήν την εβδομάδα είχε ξεχάσει να αγοράσει λαχείο.

Η Ρέιτσελ ομολόγησε ότι ήταν τόσο απασχολημένη με την πανεπιστημιακή εργασία της που της διέφυγε να συμμετέχει στην κλήρωση. Ο σύντροφός της Λίας έκανε την ανάρτησή του στο twitter όπου εξέφραζε την απογοήτευσή του. “Όταν η κυρά σου αποφασίζει να μην παίξει στο EuroMillons… και όλοι, οι συνήθεις 7 αριθμοί της κληρώνονται”.

Μάλιστα, ο Λίαμ για να πείσει ότι έλεγε αλήθεια για την ατυχία ή την αφηρημάδα της Ρέιτσελ ανέβασε τη φωτογραφία από το λαχείο της προηγούμενης εβδομάδας που είχε παίξει η κοπέλα του, που ήταν ακριβώς το ίδιο με το νικηφόρο.

“Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο, δεν είμαστε φτωχότεροι ή πλουσιότεροι απ’ ό,τι ήμασταν το πρωί” είπε η Ρέιτσελ στο LadBible. “Mακάρι να τα κέρδισε κάποιος που τα έχει απελπισμένη ανάγκη. Αν και είμαι λυπημένη, νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα”. Ήταν το πέμπτο κατά σειρά τζακπότ και τελικά νικητής ήταν κάποιος από την Ελβετία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ