Γαλλία: Viral η ΦΩΤΟ του γυμνόστηθου υπουργού Υγείας κατά τον εμβολιασμό

Viral έγινε η φωτογραφία του Γάλλου υπουργού Υγείας, Ολιβιέ Βεράν που τη Δευτέρα έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου. Ο λόγος; Το καλογυμνασμένο κορμί του Γάλλου υπουργού που είναι νευρολόγος στο επάγγελμα.

Ta social media πήραν… φωτιά. «Δεν μας λέτε την αλήθεια για τους κινδύνους του εμβολιασμού! Εκατοντάδες γυναίκες λιποθύμησαν μόλις είδαν τα μυώδη μπράτσα του Ολιβιέ Βεράν», έγραψε χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Ανοίξτε τα γυμναστήρια, δεν μπορώ να εμβολιαστώ αν δεν αποκτήσω αυτούς τους μύες».

«Δώστε έναν τίτλο σε αυτή τη φωτογραφία», έγραψε άλλος και ακολούθησε κύμα απαντήσεων.

Στη φωτογραφία Βεράν έγινε ειδική αναφορά και στον Independent, με αντιπαραβολή της εικόνας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με το δημοσίευμα να τιτλοφορείται: «Γιατί οι άνδρες πολιτικοί εμβολιάζονται τόπλες και αναρτούν selfie». H αρθρογράφος επισημαίνει ότι αυτή τη νέα μόδα ξεκίνησε πρώτος ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμβολιάστηκε δείχνοντας γυμνό το στήθος του και φορώντας ένα δερμάτινο κολιέ.

Από εκείνη τη στιγμή, γράφει η αρθρογράφος του Independent, ξεκίνησε κύμα ανδρών πολιτικών που εμβολιάζονταν γυμνόστηθοι, όπως ο βουλευτής των Τόρις Brendan Clarke-Smith, ενώ ακολούθησε ο βουλευτής Johnny Mercer, εντελώς γυμνόστηθος, όπως αναφέρει.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ