Συνελήφθη δύο φορές η σταρ του “Ποκαχόντας” μέσα σε τρεις ημέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο φορές συνελήφθη μέσα σε μία εβδομάδα η ηθοποιός που “δάνεισε” τη φωνή της στην ηρωίδα του Ντίσνεϊ Ποκαχόντας, Ιρένε Μπένταρντ. Και στα δύο περιστατικά η ηθοποιός ήταν μεθυσμένη ενώ φερόταν σπασμωδικά, ουρλιάζοντας και βρίζοντας. Όπως έγινε γνωστό και τα δύο περιστατικά έλαβαν χώρα την εβδομάδα που εορτάζονταν οι Ευχαριστίες στις ΗΠΑ. στο νοτιοδυτικό Οχάιο και η γυναίκα και στα δύο περιστατικά γινόταν επιθετική με τους αστυνομικούς που της ζητούσαν να μιλήσουν.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο σπίτι του πρώην συζύγου της όπου οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για πιθανό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Φέρεται η γυναίκα να ούρλιαζε στον 17χρονο γιο της, ενώ κρατούσε μία ζώνη. “Είμαι τόσο τρελή” φώναζε στους αστυνομικούς χοροπηδώντας και ουρλιάζοντας, ενώ τελικά της πέρασαν χειροπέδες.

Λέγεται ότι μόλις είδε τους αστυνομικούς στο σπίτι του συζύγου της είπε “γεια λευκέ άνδρα, τι κάνεις;.. Να σου πω, είστε και οι δύο λευκοί άνδρες”. Όταν της ζήτησαν να βγει έξω ώστε να μιλήσουν έφυγε να πάρει ην τσάντα της. Μετά άρχισε να πηδά πάνω κάτω και να φωνάζει: “Μάντεψε! Έι, έι, έι είμαι τρελή” επαναλάμβανε διαρκώς. Η αστυνομία την ακινητοποίησε ενώ αυτή ούρλιαζε τα ονόματα του γιου και του πρώην συζύγου της. Οι αστυνομικοί της είπαν να σταματήσει να αντιστέκεται καθώς αυτή ούρλιαζε και χοροπηδούσε. Την έριξαν στο έδαφος και της πέρασαν χειροπέδες. Ούρλιαζε επανειλημμένα “όχι” ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να τη σηκώσουν από το έδαφος. Στο δεύτερο βίντεο, τρεις μέρες μετά, οπότε συνέβη το δεύτερο περιστατικό, φαίνεται η ηθοποιός να λέει “είμαι η φωνή της Ποκαχόντας”.

Ήταν σε ξενοδοχείο όπου λέγεται ότι παρενόχλησε υπάλληλο. Το υλικό από τις κάμερες των αστυνομικών δείχνει την ηθοποιό να γίνεται επιθετική και να αρνείται να φύγει. Αμέσως μετά έχασε τον έλεγχο και άρχισε να τρέχει στο λόμπι θέλοντας να ξεφύγει, αλλά ο αστυνομικός κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να της περάσει χειροπέδες.

Πηγή: ΤΜΖ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ