Αρραβωνιάστηκαν η Τίφανι Τραμπ και ο Μάικλ Μπούλος – Ο έρωτάς τους “γεννήθηκε” στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

Μπορεί σήμερα να είναι η τελευταία ημέρα του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, όμως η κόρη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Τίφανι, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Η 27χρονη Τίφανι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος. Με ανάρτησή της στα social media, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως αισθάνεται ευλογημένη και ενθουσιασμένη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Την ανάρτηση συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η ίδια να φοράει το διαμαντένιο μονόπετρο δαχτυλίδι του αρραβώνα, έχοντας αγκαλιά τον Μάικλ Μπούλος. Μάλιστα η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσα στον Λευκό Οίκο.

Ο 23χρονος δισεκατομμυριούχος, Μάικλ Μπούλος είναι ο κληρονόμος του ομίλου Boulos Enterprises, γεννήθηκε στον Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ για να βρίσκεται κοντά στην Tiffany. “Σε αγαπώ αγάπη μου ” έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Τίφανι, ο Μπούλος, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία τους στο Instagram.

H κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και ο Μάικλ Μπούλος γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2018, ενώ η Τίφανι βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές μαζί με τη Λίντσεϊ Λόχαν. Οι δυο τους “έδεσαν” από την πρώτη στιγμή και επισκέφθηκαν τη Μύκονο και το καλοκαίρι του 2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ