Μελάνια Τραμπ: Το “αντίο” στον αμερικανικό λαό – ΒΙΝΤΕΟ

“Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να υπηρετήσω ως Πρώτη Κυρία” αναφέρει στην αρχή του βιντεοσκοπημένου μηνύματός στη twitter η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ αποχαιρετώντας τον αμερικανικό λαό, μία ημέρα πριν από την ορκωμοσία του νέου εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν. Πάντως, η Μελάνια απέφυγε να αναφερθεί στην επερχόμενη διοίκηση του Τζο Μπάιντεν ενώ έχει δεχθεί σφοδρή κριτική επειδή δεν θα ξεναγήσει την Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο όπως έκανε για εκείνη η Μισέλ Ομπάμα σύμφωνα με την παράδοση. Προέτρεψε τους ανθρώπους να επιλέξουν την ειρήνη αντί της βίας και κάλεσε κάθε Αμερικανό να είναι ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας της για τη νεολαία “Be Best”.

“Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν αξέχαστα. Καθώς ολοκληρώνεται ο χρόνος του Ντόναλντ και του δικού μου στον Λευκό Οίκο σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους που έχουν πάρει μία θέση στην καρδιά μου και τις απίστευτες ιστορίες αγάπης, πατριωτισμού και θέλησης”. Επίσης, κάλεσε τους Αμερικανούς να είναι προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν την κοινή λογική ώστε να προστατεύουν τους άλλους από τον κορονοϊό και να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους.

“Μαζί σαν μια οικογένεια ενός έθνους μπορούμε να συνεχίσουμε να έιμαστε το φως της ελπίδας για τις μελλοντικές γενιές και να συνεχισουμε την κληρονομιά της Αμερικής να οδηγήσουμε το έθνος μας σε μεγαλύτερα ύψη μέσω του πνεύματος του θάρρους, της καλοσύνης και της πίστης”, Παρότρυνε τους πολίτες να είναι παθιασμένοι αλλά υπογράμμισε πως “η βία ποτέ δεν είναι απάντηση και ποτέ δεν μπορεί να δικαιωθεί”.

“Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το βάθος της ευγνωμοσύνης μου για το προνόμιο που είχα να υπηρετήσω η Πρώτη Κυρία σας. Σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, θα είστε στην καρδιά μου για πάντα. Σας ευχαριστώ. Ο Θεός να σας ευλογεί, και ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ” είπε στο τέλος του μηνύματός της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ