Σερβιτόρα έσωσε 11χρονο που τον κακοποιούσαν οι γονείς του – ΦΩΤΟ

Μία σερβιτόρα έσωσε κυριολεκτικά ένα αγόρι 11 ετών από τα βασανιστήρια και τη σκληρότητα που υφίστατο από τους γονείς του. Η γυναίκα που σέρβιρε την οικογένεια σε εστιατόριο στο Ορλάντο της Φλόριντα αντιλήφθηκε ότι κάτι πάει στραβά βλέποντας ότι όλα τα μέλη της οικογένειας έπαιρναν φαγητό εκτός από αυτόν και μετά εντόπισε έναν πολύ άσχημο μώλωπα στο μάτι του παιδιού. Η Flavaine Carvalho, που επαινέθηκε για την πράξη της να απελευθερώσει το παιδί από την απειλητική αυτή κατάσταση, πέρασε διακριτικά ένα σημείωμα στο παιδί όπου αναγραφόταν “χρειάζεσαι βοήθεια;”.

Όταν εκείνο της έκανε νεύμα “ναι”, εκείνη κάλεσε την αστυνομία.

Ο πατριός του παιδιού Τίμοθι Γουίλσον και η μητέρα του Κρίστεν Σουάν, είχαν προκαλέσει φριχτά τραύματα στο παιδί το οποίο κρατούσαν δεμένο, το χτυπούσαν ή τον κρεμούσαν ανάποδα. “Μπορούσα να δω ότι είχε μία μεγάλη γρατσουνιά ανάμεσα στα φρύδια του. Μερικά λεπτά μετά είδα έναν μώλωπα στην άκρη του ματιού του. Αισθάνθηκα ότι εκεί κάτι έτρεχε” είπε η γυναίκα. Κάλεσε την Άμεσο Δράση ενώ η οικογένεια απολάμβανε το δείπνο της την 1η Ιανουαρίου: “Είμαι πολύ ανήσυχη και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείτε να με συμβουλέψετε τι να κάνω;” ρώτησε. Όταν αστυνομικοί έφθασαν στο εστιατόριο το αγόρι ανέβασε τα μανίκια του και αποκάλυψε τις μελανιές του.

Ο πατριός του συνελήφθη ως ύποπτος για κακοποίηση παιδιού σε τρίτο βαθμό και πέντε μέρες μετά της απαγγέλθηκαν πολλαπλές κατηγορίες για βαριά κακοποίηση παιδιού και παραμέληση παιδιού. Η 31χρονη μητέρα του αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για παραμέληση παιιδιού και επειδή δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια για τον γιο της . Το παιδί είχε μώλωπες σε όλο του το σώμα ενώ ήταν ελλιποβαρές. Το θύμα ανέφερε ότι τον έδεναν στον λαιμό και τους αστραγάλους με ιμάντες, ενώ σε μια περίπτωση τον είχαν κρεμάσει ανάποδα από μια πόρτα. Επίσης τον είχαν χτυπήσει με μια σκούπα και του είχαν βάλει χειροπέδες ενώ οι σκληροί βασανιστές του συχνά τον άφηναν χωρίς φαγητό. Το αγόρι και η 4χρονη αδελφή του πλέον βρίσκονται υπό την πρόνοια της κοινωνικής υπηρεσίας της Φλόριντα, ενώ το κοριτσάκι φέρεται να μην έχει τραυματιστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ