Δολοφονία αεροσυνοδού: ΒΙΝΤΕΟ πριν από τον θάνατό της την δείχνει να φιλιέται με έναν από τους 11 κατηγορούμενους

Ο θάνατος της πανέμορφης 23χρονης αεροσυνοδού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνεχίζει να συγκλονίζει. Τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο φως βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε διάδρομο του πολυτελούς ξενοδοχείου. Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους 11 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν και σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.

Ο άνδρας φιλάει την Κριστίν Ντασέρα στον διάδρομο, πριν μπουν στο δωμάτιο που τελικά βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια μπανιέρα.

Εκείνος ισχυρίζεται ότι η 23χρονη “ξεκίνησε το φιλί μαζί του”, σύμφωνα με μια αστυνομική έκθεση, που επικαλείται η NY POST. Ο Valentine Rosales, είναι ένας από τους 11 άνδρες που είναι ύποπτοι για τον φερόμενο βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης. Όπως ανέφερε

το πρακτορείο ειδήσεων των Φιλιππίνων GMA, υποστήριξε ότι η κοπέλα φλέρταρε πάντα όταν ήταν μεθυσμένη.

“Αυτή ήταν που ξεκίνησε το φιλί μαζί μου”, δήλωσε ο Rosales στην GMA. «Προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα. Χτύπησα το κουδούνι. Εκείνη ήταν που με άρπαξε. Χτύπησα το κουδούνι της πόρτας, αλλά την απέφυγα». Αν και στην αρχή συνελήφθησαν οι 11 άνδρες, στη συνέχεια οι εισαγγελείς του άφησαν ελεύθερους λόγω έλλειψης στοιχείων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ