Επεισόδια στις ΗΠΑ: Νεκρή η γυναίκα που πυροβόλησαν μέσα στο Καπιτώλιο

Η γυναίκα που πυροβόλησαν μέσα στο Καπιτώλιο εξέπνευσε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα, επικαλούμενα πηγές από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα της γυναίκας και εάν ήταν εργαζόμενη ή μία εκ των διαδηλωτών. 

Εκπρόσωποι της μητροπολιτικής αστυνομικής διεύθυνσης της Ουάσινγκτον ανέφερε πως διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είναι νεκρή, στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

“Ναι, η ενήλικη που τραυματίστηκε από σφαίρα μέσα στο Καπιτώλιο κηρύχθηκε νεκρή σε νοσοκομείο της περιοχής”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντάστιν Στέρνμπεκ στο CNN. Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο άλλη εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Αλέινα Γκερτς.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Ουάσινγκτον δήλωσε ότι λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινωθούν αργότερα, καθώς ακόμη διενεργείται έρευνα.

Νωρίτερα, στα social media δημοσιεύτηκαν βίντεο όπου καταγράφεται η στιγμή που η γυναίκα πλήττεται από πυρά. Οι εικόνες, που δείχνουν τη γυναίκα αιμόφυρτη στο πάτωμα, έχουν προκαλέσει σοκ. Στο σημείο επικρατεί πανικός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ