Έριξε μπουνιά στο λιοντάρι που προσπάθησε να τον κατασπαράξει – Πώς κατάφερε να σωθεί

Ένας ερευνητής της άγριας ζωής επέζησε από μια τρομακτική επίθεση από ένα λιοντάρι που πήδηξε στη σκηνή του και προσπάθησε να τον φάει ζωντανό. Ο 32χρονος πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του σε μια μάχη ζωής και θανάτου.

Ο Gotz Neef κοιμόταν όταν άκουσε έναν θόρυβο από έξω, ενώ εργαζόταν στο αγαπημένο καταφύγιο του πρίγκιπα Χάρι στο Δέλτα του Οκαβάνγκο στη Μποτσουάνα της Νότιας Αφρικής. Αποκάλυψε πώς είδε το περίγραμμα μύτης του λιονταριού να σπρώχνει το ύφασμα και να μπαίνει μέσα στη σκηνή. Όπως περιγράφει έριξε μια μπουνιά στο λιοντάρι, χωρίς να συνειδητοποιεί εκείνη την ώρα ότι είχε εξοργίσει ένα πολύ πεινασμένο λιοντάρι.

Αυτό που ακολούθησε ήταν πέντε λεπτά τρόμου, καθώς το λιοντάρι στάθηκε στα δύο πίσω πόδια και προσπάθησε να μετατρέψει τον άνδρα σε… σνακ. Σώθηκε μόνο χάρη στη γενναιότητα του συναδέλφου ερευνητή Δρ Rainer Von Brandis, ο οποίος έτρεξε ημίγυμνος από τη σκηνή του για να αντιμετωπίσει το λιοντάρι οπλισμένος με ένα κλαδί. Ο Δρ Von Brandis, 46 ετών, είπε: «Υποθέτω ότι δεν ήμουν όμορφη θέα, φορούσα μόνο σε ένα μπλουζάκι και έναν φακό στο κεφάλι, ενώ φώναζα σε αυτό το λιοντάρι που επιτέθηκε στον φίλο μου! Άκουσα τα ουρλιαχτά του και έτρεξα μέσα στο μαύρο σκοτάδι. Τότε είδα το τεράστιο αρσενικό λιοντάρι και την σκηνή να έχει καταρρεύσει. Είχε το ένα πόδι πάνω στον Gotz και ευτυχώς μασούσε τους πασσάλους εκείνη τη στιγμή παρά εκείνον”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ