Πάπας Φραγκίσκος: Μέλος Νο. 1 της Μπόκα Τζούνιορς

Μπορεί ο Πάπας Φραγκίσκος να είναι φίλαθλος της Σαν Λορέντσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, όμως πλέον έγινε μέλος της Μπόκα Τζούνιορς και μάλιστα με το Νο 1. Αιτία είναι η συνεργασία της Μπόκα με την Εκκλησία σε ένα έργο που στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης σχολείων στην Αργεντινή, σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta dello Sport.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι που γνωρίζουμε ότι ο Πάπας έχει ήδη την κάρτα μέλους της Μπόκα», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Χόρχε Αμόρ Αμεάλ, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε μία φανέλα της ομάδας με το όνομα του Πάπα, το Νο 1, την οποία είχε υπογράψει ο Ποντίφικας, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η «Scholas Occurrentes» παρουσιάζεται με το δίκτυό της σε 190 χώρες, ενσωματώνοντας πάνω από 400.000 εκπαιδευτικά κέντρα και προσεγγίζοντας πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά και νέους σε όλο τον κόσμο. Μία πρωτοβουλία στην οποία έχει συμμετάσχει και ο Λιονέλ Μέσι.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται από το mediotiempo.com, ο Πάπας Φραγκίσκος προσκλήθηκε να λειτουργήσει στην πρώτη επέτειο του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα το Νοέμβριο του 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ