Viral η ιστορία 21χρονου: Πώς ο πατέρας του που πέθανε πριν από έξι χρόνια τον κέρασε την πρώτη του μπίρα

Ένας 21χρονος από την Μασαχουσέτη έμαθε στα 21α γενέθλιά του ότι ο αείμνηστος πατέρας του, άφησε στην αδελφή του ένα χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων ώστε να αγοράσει την πρώτη του νόμιμη μπίρα. Έτσι, γιόρτασε κάνοντας μια πρόποση στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια. Η συγκινητική ιστορία έγινε viral αμέσως στα social media.

«Πριν από σχεδόν 6 χρόνια πριν πεθάνει ο μπαμπάς μου, έδωσε στην αδελφή μου αυτό το χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων για να μου το δώσει στα 21α γενέθλιά μου, ώστε να είναι εκείνος που θα με κερνούσε την πρώτη μου μπίρα, cheers πατέρα, αυτό είναι για εσένα!» έγραψε ο Matt Goodman στο Twitter και δημοσίευσε μια φωτογραφία του που έπινε την παγωμένη κούπα.

Ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο το 2014 και δεν είχε ιδέα ότι είχε δώσει οδηγίες στην αδελφή του Casey και τη μαμά του να κρατήσουν μυστικό το όλο σχέδιο μέχρι τα γενέθλια – ορόσημο.

Έτσι ο γιος συγκινήθηκε όταν του έδωσαν έναν φάκελο την περασμένη εβδομάδα. «Η αδελφή μου εξήγησε το παρασκήνιο και ουσιαστικά τα πάντα, και στη συνέχεια μετατράπηκε σε μια πολύ συναισθηματική στιγμή και [εγώ] άρχισα να κλαίω», δήλωσε ο Goldman στο CBS Boston. «Αυτός και ο μπαμπάς μου ήταν τόσο κοντά, και δυσκολευόταν που ο μπαμπάς μου δεν θα είναι εκεί για τα γενέθλιά του», είπε για τον αδελφό της. Ήταν ακριβώς σαν ο πατέρας μας να είχε προβλέψει ότι το αγόρι του θα ήθελε να πιεί μαζί του στα 21α γενέθλιά του πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ