Κορονοϊός: Αυτός είναι ο πρώτος από τους Έλληνες γιατρούς που εμβολιάστηκε – Δεν ξέρω αν έχει φυτρώσει τίποτα, αλλά νιώθω μια χαρά

Για τη διαδικασία εμβολιασμού στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και για το εμβόλιο, το οποίο έκανε και ο ίδιος μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega ο ουρολόγος, Πέτρος Τσαφρακίδης που υπηρετεί στο Victoria Hospital Fife στη Σκωτία.

«Δεν ξέρω αν έχει φυτρώσει τίποτα, αλλά νιώθω μια χαρά», είπε αστειευόμενος για το γεγονός ότι ήταν από ένας από τους Έλληνες γιατρούς που εμβολιάστηκε. «Την πρώτη μέρα των εμβολιασμών υπήρξε μια σύγχυση», λέει περιγράφοντας τη διαδικασία του εμβολιασμού, ενώ σημειώνει ότι αν και το εμβόλιο είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο και δεν έχει πάρει έγκριση από την ΕΕ, δεν δίστασε να το κάνει. «Η επιλογή ήταν προσωπική και μου δόθηκε η ευκαιρία και το έκανα», υποστήριξε επισημαίνοντας, πάντως, ότι δύο από τους συναδέλφους του παρουσίασαν ήπιες αλλεργικές αντιδράσεις.

«Υπήρχαν δύο άτομα που έκαναν αλλεργική αντίδραση αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν», είπε και σημείωσε ότι «χρειάζεται χρόνος και αξιολόγηση», όσον αφορά τα συμπτώματα και τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ