Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Μενούνος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό οι γονείς της – ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρία Μενούνος. Οι γονείς της ομογενούς παρουσιάστριας δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram, όπου ζητεί από τους διαδικτυακούς φίλους της να προσευχηθούν γι’ αυτούς.

Και ειδικά για τη μαμά της η Μαρία Μενούνος έχει έναν λόγο παραπάνω να ανησυχεί, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, με δεδομένο πως βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου. «Πήραμε μερικά όχι τόσο σπουδαία νέα τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου ότι ο όγκος στον εγκέφαλο της μαμάς μεγάλωνε. Προσγειωθήκαμε (με το σύζυγό μου στο Λος Άντζελες) και τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα. Απλώς θα μοιραστώ μαζί σας ότι βρισκόμαστε σε αυτήν τη διαδικασία και ακόμη χρειαζόμαστε τις προσευχές σας. Εν ολίγοις, μέσα σε λίγες ώρες και οι δύο μου γονείς διαγνώστηκαν με κορονοϊό. Πρώτα ήταν η μαμά μου. Όταν έφτασα, την είχαν πάει ήδη στο νοσοκομείο και μετά από λίγες ώρες βγήκε θετικός και ο πατέρας μου. Ήταν εντελώς εξωπραγματικό. Και από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους βρίσκονται σε διαφορετικά νοσοκομεία εδώ στο Λος Άντζελες», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Μαρία Μενούνος.

«Είναι πραγματικά τρελό όλο αυτό. Προσπαθούσα να εστιάζω στο επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι στο φόβο μου και αυτό με βοήθησε πολύ. Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Προσπαθείς τόσο πολύ για να κρατήσεις τους γονείς σου υγιείς και ζωντανούς για να δεις κάτι σαν κι αυτό να συμβαίνει. Εννοώ πως ήταν ήδη αρκετά κακό να μάθω αυτό για τον όγκο της μαμάς μου. Ευτυχώς έχουμε υπέροχους γιατρούς, υπέροχους φίλους και υπέροχη οικογένειας που μας βοηθούν. Υπάρχει ένα αίσθημα μη βοήθειας, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθεις αβοήθητος» υποστηρίζει ακόμη η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ