Μοντέλο βοηθάει γυναίκες να πιάσουν στα πράσα τους άπιστους συντρόφους τους στο Instagram – Δείτε πώς

Ένα μοντέλο από την Καλιφόρνια βοηθά τις γυναίκες να πιάσουν στα πράσα τους άπιστους συντρόφους τους στο Instagram. Η Paige Woolen, 28 ετών, η οποία έχει περισσότερους από 200.000 ακόλουθους στον κύριο λογαριασμό της έχει καταστρώσει ένα τέλειο σχέδιο. Το μοντέλο έχει και έναν δευτερεύοντα λογαριασμό, τον @dudesinthedm, από τον οποίο μπαίνει στα DM των ανδρών που είναι ύποπτοι ότι κερατώνουν τις συντρόφους τους για να δει πώς θα αντιδράσουν και αν όντως έχουν τάσεις… απιστίας.

«Είχα παρατηρήσει ότι πολλοί άνδρες που μου έστελναν προσωπικά μηνύματα (DM) στον προσωπικό μου λογαριασμό, είχαν ως φωτογραφία προφίλ, φωτογραφίες με τις φίλες τους», είπε η Woolen στην εφημερίδα Star.

“Με έκανε να αναρωτιέμαι αν οι κοπέλες τους γνωρίζουν ή αν τις ενδιαφέρει ότι στέλνουν DM σε τυχαία κορίτσια που έχουν φωτογραφίες με μπικίνι τους” πρόσθεσε.

Το μοντέλο δημοσιεύει εικόνες από τις ανταλλαγές άμεσων μηνυμάτων που έχει με τους άνδρες στο Instagram, εκθέτοντας έτσι τους επίδοξους… άπιστους. Έγραψε πρόσφατα σε έναν δεσμευμένο άνδρα: «Σκέφτηκα ότι ήσουν τόσο χαριτωμένος. Ήλπιζα να συναντηθούμε αν είσαι μόνος. Ο άνδρας απάντησε αμέσως: “Είμαι αρκετά μόνος, έχεις Snapchat;”.

Ένας άλλος άντρας φλερτάρει μαζί της, ισχυριζόμενος ότι ήταν εργένης, παρά το ότι ο λογαριασμός του στο Instagram ήταν γεμάτος από φωτογραφίες μαζί με την φίλη του. Η Woolen, της οποίας ο κύριος λογαριασμός Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες με τα μπικίνι της, είπε ότι ακόμα της προκαλούν έκπληση όσα της λένε.

“Οι περισσότεροι από αυτούς είτε δεν απαντούν είτε λένε κάτι κακό είτε με πληροφορούν ότι έχουν κοπέλα” αποκάλυψε το μοντέλο στη συνέντευξή της. “Μόνο κάποιοι λίγοι λένε ψέματα ότι είναι εργένηδες. Προσωπικά πιστεύω ότι “τα καρφιά το πληρώνουν” αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω τη δύναμη του Instagram για καλό και να βοηθήσω τις γυναίκες ακολούθους μου”.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ