Δημοσίευμα-βόμβα για τον Πούτιν: Η εξώγαμη κόρη με πρώην καθαρίστρια που έγινε εκατομμυριούχος

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πατέρας ενός εξώγαμου παιδιού, το αποτέλεσμα μιας μυστικής ερωτικής σχέσης με μια καθαρίστρια. Πλέον η περιουσία της ανέρχεται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με ρωσικό πρακτορείο.

Μια έρευνα από το ρωσικό πρακτορείο Proekt συνέδεσε τον 68χρονο ηγέτη με τη Svetlana Krivonogikh, η οποία τώρα ζει σε μια ελίτ περιοχή της Αγίας Πετρούπολης που προορίζεται για τους φίλους του Πούτιν. Η 17χρονη κόρη της, Elizaveta Krivonogikh, «έχει μια εκπληκτική ομοιότητα με τον Ρώσο πρόεδρο», ανέφερε το ρεπορτάζ, το οποίο έχει επίσης κοινοποιηθεί στους The Moscow Times. Το πρακτορείο έδειξε φωτογραφίες της 17χρονης σε έναν εμπειρογνώμονα αναγνώρισης προσώπου, ο οποίος είπε ότι υπήρχε 70% ομοιότητα μεταξύ του Πούτιν και της κοπέλας.

«Από αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να σχετίζονται», δήλωσε στο Proekt ο καθηγητής Hassan Ugail, διευθυντής του Κέντρου Οπτικής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τη μητέρα της 17χρονης:

Η Elizaveta Krivonogikh γεννήθηκε το 2003, όταν ο Πούτιν ήταν ακόμη παντρεμένος με την Lyudmila Shkrebneva. Το Proekt υποστηρίζει ότι το πιστοποιητικό γέννησής της δεν αναφέρουν ως πατέρα τον Βλαντίμιρ Πούτιν και το μόνο που αναφέρουν ως όνομα που προέρχεται από τον πατέρα της είναι το “Vladimirovna”. Η 17χρονη ζει με ψεύτικο όνομα για χρόνια και έσβησε αμέσως όλες τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται το πρόσωπό της από τους λογαριασμούς της στα social media όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να επικοινωνούν μαζί της για το θέμα. Η 45χρονη μητέρα της ήταν καθαρίστρια με ταπεινή καταγωγή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πριν γίνει αποδέκτης των κερδών μιας εταιρείας που έχει μερίδιο της τράπεζας Rossiya Bank, η οποία συνδέεται με τον Ρώσο πολιτικό. Επίσης, στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνονται αρκετά ακίνητα. Επίσης είναι ιδιοκτήτρια ενός νυχτερινού μαγαζιού για “ερωτικά σόου”, και συνολικά η περιουσία της εκτιμάται στα 102 εκατομμύρια δολάρια. Τα αεροπορικά της ταξίδια έχουν πτήσεις, τις οποίες χρησιμοποίησε και ο Πούτιν και το σπίτι της στην Αγία Πετρούπολη είναι το όνειρο χιλιάδων ανθρώπων.

Εκπρόσωπος του Πούτιν σχολίασε ότι δεν έχει ακούσει καν το όνομα της εν λόγω κυρίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ