Ιταλία: 5χρονος ζητεί από τον Άγιο Βασίλη να διώξει τον κορονοϊό – Τι τού απάντησε ο Κόντε – ΦΩΤΟ

Να διώξει τον κορονοϊό ζήτησε ένας 5χρονος στην Ιταλία σαν δώρο από τον Άγιο Βασίλη και παρακάλεσε τον Πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε, να μην επιβάλει καραντίνα στον “Μπάμπο Νατάλε”.

«Ο Άγιος Βασίλης με διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη λάβει άδεια διεθνούς μετακίνησης: μπορεί να ταξιδέψει παντού και να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου», έγραψε ο Τζουζέπε Κόντε απαντώντας στον 5χρονο Τομάσο. «Μου επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιεί πάντα μάσκα και τηρεί τις αποστάσεις για να προστατευτεί ο ίδιος και να προστατεύσει όλους τους ανθρώπους που συναντά», πρόσθεσε ο Κόντε.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός ζήτησε με τη σειρά του από τον Τομάσο να αφήσει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκτός από ζεστό γάλα και κουλουράκια για τον αγαπημένο του άγιο και ένα μπουκαλάκι με απολυμαντικό.

«Σου ανακοινώνω ότι δεν θα χρειαστεί να πεις στο γράμμα σου προς τον Άι Βασίλη ότι ήσουν φρόνιμος, γιατί του το είπα ήδη εγώ», συνέχισε ο Κόντε. «Έμαθα επίσης ότι ήθελες να ζητήσεις από τον Άι Βασίλη να διώξει τον κορονοϊό. Μην ξεχάσεις να του ζητήσεις και κάποιο άλλο δώρο», κατέληξε με νόημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ