Grey’s Anatomy: Κι όμως ο McDreamy επέστρεψε – Τα γυρίσματα που έκανε ο Πάτρικ Ντέμπσι – ΒΙΝΤΕΟ

Η μεγάλη ανατροπή έγινε στο Grey’s Anatomy προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές του Πάτρικ Ντέμσι. Ο γνωστός ως McDreamy επέστρεψε. Στα τελευταία λεπτά της πρεμιέρας της σεζόν 17 της δημοφιλούς σειράς, η Μέρεντιθ Γκρέι λιποθύμησε στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, μόνο για να έχει ένα όραμα… Ένα όραμα με τον μακαρίτη σύζυγό της Ντέρεκ.

Καθώς οι παραγωγοί και τα αστέρια της σειράς τους τελευταίους μήνες κάνουν spoiler ότι η σεζόν 17 του Grey’s Anatomy θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την τρέχουσα πανδημία του κορονοϊού, αυτό έγινε εμφανές στα τελευταία λεπτά του πρώτου της σεζόν.

Αφού αισθανόταν κάπως σε όλο το επεισόδιο, η Μέρεντιθ (Έλεν Πομπέο) κατέρρευσε ξαφνικά στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου και εκεί ξεκινά το όραμα. Στέκεται σε μια παραλία… με ποιον άλλο; Με τον Derek (Patrick Dempsey), ο οποίος πέθανε από τραυματισμούς που προκλήθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο φινάλε της 11ης σεζόν. Πρόκειται για την πρώτη επανεμφάνιση του γοητευτικού ηθοποιού από τότε που είπε το τελευταίο “αντίο” το 2015.

Όπως αναφέρουν αμερικανικές ιστοσελίδες μάλλον τα νέα δεν είναι καλά για την Μέρεντιθ. Όπως είδαμε τις προηγούμενες σεζόν του Grey’s Anatomy, το να βλέπουμε τα οράματα των νεκρών εραστών δεν είναι ποτέ καλό (όπως συνέβη στην περίπτωση της Izzie) και είναι πιθανό ότι υπονοείται ότι η Μέρεντιθ νοσεί από κορονοϊό.

Σε μια δήλωση της μετά την πρεμιέρα, η Krista Vernoff, ανέφερε ότι το καμέο του McDreamy είχε δύο διαφορετικούς σκοπούς. “Το πιο σημαντικό καθήκον που είχαμε αυτή τη σεζόν ήταν να τιμήσουμε την πραγματικότητα αυτής της παγκόσμιας πανδημίας και τον αντίκτυπο που έχει – ιδιαίτερα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας”, είπε. Μαζί με αυτό έπρεπε να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να επιτρέψουμε στο σόου μας να είναι διασκεδαστικό και ρομαντικό και να προσφέρει κάποια απόδραση. Εδώ μπαίνει ο Πάτρικ Ντέμσι” προσθέτει.

“Το μοτίβο της παραλίας – το οποίο θα συνεχιστεί πέρα ​​από την πρεμιέρα – μας έδωσε έναν τρόπο να ζούμε έξω από την πανδημία ακόμη και για λίγο. Και η επιστροφή του Ντέρεκ παρείχε καθαρή χαρά για εμάς, για την Μέρεντιθ και για τους θαυμαστές” συνεχίζει η δήλωση. “Ελπίζουμε ότι το σόου μας θα σας εμπνεύσει να φορέσετε τις μάσκες σας για να τους προστατεύσετε και ο ένας τον άλλον. Όπως θα έλεγε ο Derek Shepherd, «Είναι μια όμορφη μέρα για να σώσεις ζωές»” καταλήγει. Η πρεμιέρα του Grey’s Anatomy Season 17 είναι διαθέσιμη στο Hulu.

Πηγή: NY Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ