Βρετανία: Διευθυντής γηροκομείου “πιάστηκε” να κλέβει ετοιμοθάνατη – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών καταδικάστηκε ο διευθυντής ενός γηροκομείου στη Βρετανία καθώς οι κάμερες ασφαλείας τον “τσάκωσαν” να κλέβει τα υπάρχοντα μιας ετοιμοθάνατης τροφίμου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 33χρονος Άνταμ Μπρουκς αφού έβαλε στο ασθενοφόρο την 83χρονη Τζάκι Γουάιτ, μπήκε κρυφά στο δωμάτιό της και άρχισε να ψάχνει τα πράγματά της. Ωστόσο δεν υπολόγισε την κάμερα που είχε τοποθετήσει στο δωμάτιό της η οικογένειά της καθώς η ηλικιωμένη έπασχε από άνοια και είχε πέσει στο δωμάτιό της.

Έτσι, όταν η γυναίκα λίγες ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, οι συγγενείς της αποφάσισαν να δουν τα πλάνα.

Τότε έμειναν άναυδοι παρακολουθώντας τον Μπρουκς να έχει μπει παράνομα στο δωμάτιό της και να κλέβει τα κοσμήματα και κάποια χρήματα που είχε η άτυχη γυναίκα.

«Ήμασταν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι όταν είδαμε τι έκανε ο Άνταμ. Αντί να θρηνούμε τη μητέρα μας, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι βλέπαμε και τι είχε κάνει ο Άνταμ» είπε στο δικαστήριο ο γιος της Τζάκι.

Δείτε το βίντεο της Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ