Χαμός σε πτήση: Αρνητής μάσκας “τις έφαγε” από τη σύζυγό του – ΒΙΝΤΕΟ

Αλαλούμ έγινε σε πτήση από το Μάντσεστερ προς Τενερίφη όταν άνδρας, αρνητής μάσκας, έβγαζε λογύδριο προς τους συνεπιβάτες του για τη χρήση της μάσκας πλέκοντας θεωρίες συνωμοσίας. Μάλιστα, ακούγεται να αποκαλεί “ηλίθια” και τη σύζυγό του που του έλεγε να σταματήσει με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει και να αναλάβει δράση χαστουκίζοντάς τον και αναγκάζοντάς τον να σωπάσει.

Η πτήση ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ στο βίντεο που τώρα έρχεται στη δημοσιότητα ακούγεται ο επιβάτης να λέει: “Σας λένε ψέματα, όσο περισσότερο φοράτε μάσκα τόσο πιο πολύ αυτό κρατάει. Θα σας πω εγώ, ο Θεός να σας βοηθήσει, όσο πιο πολύ φοράτε τις μάσκες, ο Θεός να σας βοηθήσει” και αμέσως μετά φωνάζει στους συνεπιβάτες του “σοβαρολογώ, βγάλτε τις μάσκες. Πολεμήστε”. Μάλιστα, αμέσως μετά φωνάζει στη γυναίκα του “βγάλε τον σκασμό ηλίθια” και τότε έφαγε το χαστούκι. όταν πήγε να αντιδράσει άλλοι έσπευσαν προς υπεράσπισή της με έναν να ακούγεται να του φωνάζει “τι κάνεις;” ενώ άλλος επιβάτης λέει: “Πάρτε τη γυναίκα μακριά, πάρτε την”. Τον αποκαλούν “δειλό” κι εκείνος φωνάζει “θα σε πολεμήσω, θα σου σπάσω τη μούρη”.

Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε αστυνομία λόγω της ενοχλητικής συμπεριφοράς του επιβάτη και επειδή αρνιόταν να φορέσει μάσκα.

Οι αεροσυνοδοί ακούγονται στο τέλος του βίντεο να καλούν τον κόσμο να καθίσει στις θέσεις τους καθώς το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για προσγείωση. Ο επιβάτης πυο τράβηξε το βίντεο είπε στη MailOnline ότι ο άνδρας φώναζε επειδή όλοι πρέπει πλέον να φορούν μάσκα και έλεγε έχουν περιοριστεί οι ελευθερίες και ο τρόπος ζωής. “Γρήγορα τα πράγματα κλιμακώθηκαν και από τις φωνές ξέσπασε κόλαση όταν η γυναίκα του τον χαστούκισε με εκείνον να αντιδρά και τους υπόλοιπους επιβάτες να παρεμβαίνουν”. Με ανακοίνωσή της η εταιρεία ενημέρωσε πως το πλήρωμα καμπίνας που είναι αναλόγως εκπαιδευμένο, έδρασε αμέσως και αρμοδίως ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλεια της πτήσης και των επιβατών. “Αν και τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα παίρνουμε σοβαρά υπόψιν μας και δεν ανεχόμαστε επιθετική ή απειλητική συμπεριφορά εν πτήσει. Η ασφάλεια και η υγεία των πελατών και του πληρώματος είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας”.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ