Viral: Το πούμα έβαλε στο “μάτι” 26χρονο – Πώς κατάφερε να γλιτώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε για ένα τρέξιμο, και κατέληξε να τρέχει για τη ζωή του. Ένας άντρας από τη Γιούτα, απέφυγε προσεκτικά ένα ορεινό λιοντάρι ή πούμα, σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας και κατέγραψε τη… δυσάρεστη συνάντηση σε βίντεο, που έγινε viral.

Ο Kyle Burgess βρισκόταν στη μέση μιας διαδρομής 2 μιλίων στο μονοπάτι Slate Canyon κοντά στο Provo το Σάββατο, όταν είδε στην άκρη μερικά μωρά πούμα, αναφέρει το Deseret News. Άρχισε να καταγράφει με το κινητό του την χαριτωμένη εικόνα, όμως τότε συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν απλώς αγριόγατες αλλά μικρά λιοντάρια του βουνού και η προστατευτική μαμά τους λίγα μέτρα μακριά… Τότε άρχισε ο εφιάλτης του, ο οποίος κράτησε για περίπου έξι λεπτά.

“Δεν ήξερα ακριβώς τι ζώο ήταν. Μόλις κατάλαβα ακριβώς το είδος, είδα τη μαμά τους εκεί και σκέφτηκα ότι την “έβαψα” δήλωσε. Ο 26χρονος άνδρας προσπάθησε να τρομάξει το ζώο φωνάζοντας και οπισθοχωρώντας ώστε να μην αφήσει εκτεθειμένη την πλάτη του. Περίπου τρία λεπτά μετά το πούμα του επιτέθηκε τρεις φορές. Όποτε προσπαθούσε να πιάσει ο 26χρονος μια πέτρα ή να κάνει κάποια απότομη κίνηση το ζώο εξαγριωνόταν. Τελικά προς το τέλος, βρήκε μια ευκαιρία και άρπαξε μια πέτρα, την οποία πέταξε στο πούμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ