Ο νηπιαγωγός με τα τατουάζ – Έχασε τη δουλειά του γιατί τρόμαζε τα παιδιά – ΦΩΤΟ

Ισχυρίζεται ότι έχασε τη δουλειά του εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης, καθώς έχει καλύψει όλο του το σώμα με τατουάζ. Ο λόγος για τον νηπιαγωγό Σιλβέν Χελέν που ζει στο Παρίσι και όπως αναφέρει απογοητεύτηκε πλήρως όταν πληροφορήθηκε από τους αρμόδιους του σχολείου Docteur Morere στο Palaiseau, ένα προάστιο του Παρισιού, πως δεν θα διδάσκει πλέον στο σχολείο καθώς οι γονείς παραπονέθηκαν ότι τρόμαζε τα παιδιά τους. “Νομίζω ότι η απόφαση που έλαβαν είναι πολύ λυπηρή” δήλωσε ο 35χρονος στο Reuters μετά την καταγγελία που έγινε από πέρυσι από τους γονείς ενός 3χρονου αγοριού , το οποίο όμως ο ίδιος δεν δίδαξε ποτέ. Από την άλλη, οι γονείς των μαθητών ισχυρίζονται ότι τα παιδιά τους βλέπουν εφιάλτες.

“Είμαι νηπιαγωγός και αγαπώ τη δουλειά μου” τονίζει ο ίδιος. Σύμφωνα με το Reuters, ο Χελέν ξεκίνησε να κάνει τατουάζ στην ηλικία των 27 ετών.

Εκείνη την εποχή δίδασκε σε ένα σχολείο στο Λονδίνο και βίωσε μία “υπαρξιακή κρίση” που τον ενέπνευσε να κάνει τατουάζ στο σώμα του. “Από τότε το να κάνω τατουάζ είναι το πάθος μου” εξηγεί, εκτιμώντας μάλιστα πως έχει περάσει πάνω από 460 ώρες για να κάνει όλα αυτά τα τατουάζ που έχει.

Όπως τονίζει δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τη διδασκαλία μέχρι τη στιγμή που προσλήφθηκε σε τέτοιο σχολείο. “Όλοι οι μαθητές μου και οι γονείς τους ήταν πάντα πολύ καλοί μαζί μου γιατί βασικά με γνώριζαν. Μόνο όταν με βλέπουν άγνωστοι στο δρόμο μπορεί να υποθέσουν τα χειρότερα για εμένα” υποστήριξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ