Φρίκη στην Πορτογαλία: Ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών διαμέλησαν 21χρονο αλά “Dexter”

Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών εμπνευσμένες από τη δημοφιλή σειρά ​“Dexter” κατηγορούνται ότι σκότωσαν και διαμέλησαν έναν άνδρα. Του έκοψαν τα δάχτυλα για να μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να κλέψουν την κληρονομιά των 77.000 δολαρίων.

Η 19χρονη, Maria Malveiro και η σύντροφός της, η 23χρονη Mariana Fonseca, συνελήφθησαν για τον φόνο του 21χρονου Diogo Goncalves. Το θύμα εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο, ενώ οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του είναι ανατριχιαστικές.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι ο 21χρονος σταγγαλίστηκε στις 18 Μαρτίου και στη συνέχεια οι δύο γυναίκες του έκοψαν τα δάχτυλα, για να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω του κινητού του στον τραπεζικό του λογαριασμό και να μεταφέρουν χρήματα. Οι γυναίκες διαμέλησαν τον άνδρα και κράτησαν το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια για πέντε ημέρες μετά τη δολοφονία, ενώ πέταξαν το υπόλοιπο σώμα στη θάλασσα, όπως αναφέρει η Sun.

Έπειτα ξεφορτώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη σε διάφορα σημεία. Τα πέταξαν στη θάλασσα από τις άκρες των λόγων στην Algarve. Σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα, η 19χρονη αποπλάνησε το θύμα, εκμετταλευόμενη το γεγονός ότι ο 21χρονος την ήθελε. Του έδωσε μια πορτοκαλάδα, στην οποία είχε ρίξει αναισθητικό, ενώ του υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στο σπίτι του. Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι γυναίκες από τις 20 Μαρτίου έως τις 23 Μαρτίου έστελναν μηνύματα από τον λογαριασμό Facebook του θύματος για να κοροϊδέψουν τους φίλους και συναδέλφους του, ώστε να πιστεύουν ότι ζούσε ακόμη.

Το σώμα του Goncalves βρέθηκε στην ακτή και όχι στο νερό, έτσι βρέθηκαν στοιχεία, που βοήθησαν τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Η Malveiro ομολόγησε, ενώ παραδέχθηκε ότι εμπνεύστηκαν από τη σειρά Dexter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ