Ερντογάν: Παιδιάστικη η συμπεριφορά της Ελλάδας – Όσοι δοκιμάζουν την υπομονή μας, θα λάβουν απάντηση

Σε «εμπρηστικές» δηλώσεις προχώρησε για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα. Ο «σουλτάνος» κατηγόρησε έμμεσα την Ελλάδα για παιδιάστικη συμπεριφορά, υποστήριξε πως είναι «ανοικτός» σε διάλογο, αλλά ταυτόχρονα υποστήριξε ότι «αυτοί που δοκιμάζουν την υπομονή μας, θα λάβουν ανάλογη απάντηση».

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να περιορίσει τη χώρα μας, η οποία έχει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο, στις ακτές της. Παρά τις προκλήσεις και την παιδιάστικη συμπεριφορά της άλλης πλευράς, ενεργούσαμε πάντα με την αξιοπρέπεια», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν. «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας. Αυτοί που δοκιμάζουν την υπομονή μας, θα λάβουν ανάλογη απάντηση» επισήμανε ακόμη ο Τούρκος Πρόεδρος.

Όπως μεταδίδει, ταυτόχρονα, η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Sabah», ο Τούρκος πρόεδρος εμφάνισε τη χώρα του ως αποδέκτη εκβιασμών (!), υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα συνειδητοποίησε ότι η γλώσσα των απειλών δεν απέδωσε στην Ανατολική Μεσόγειο» και ότι η Τουρκία «δεν θα υποκύψει στην πειρατεία ή τους εκβιασμούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ