Κάπτεν Τομ: Οι… σέξι απαιτήσεις του αιωνόβιου βετεράνου – Φέρτε μου 6 ξανθιές – ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεις έκανε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν ο Τομ Μουρ, ο 100χρονος βετεράνος του βρετανικού στρατού, που κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 33 εκατομμύρια λίρες (36,2 εκατομμύρια ευρώ) για τους επαγγελματίες υγείας της χώρας του μεσούσης της πανδημίας του νέου κορονοϊού και να χριστεί ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως τόνισε ο Κάπτεν Τομ, ενώ βρισκόταν στο καμαρίνι, πριν βγει στην εκπομπή, ζήτησε να του φέρουν μία κόκα κόλα, μία σοκολάτα γάλακτος και έξι ξανθιές, αποκαλύπτοντας την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο.

Ο Μόργκαν είπε ότι αυτή η συνέντευξη ήταν το καλύτερο επεισόδιο όλων των εποχών ενώ μιλώντας για το σόου του στη Sun είπε για τον Κάπτεν Τομ: “Με ρώτησε αν μπορεί να έρθει στο σόου και στη λίστα απαιτήσεών του ήταν μία κόκα κόλα, μία σοκολάτα γάλακτος και έξι ξανθιές. Μου είπε ότι ο αριθμός των γυναικών συζητείται. Είναι πράγματι γυναικάς. Μου είπε “να το θέσω έτσι, δεν είμαι αλλεργικός στα κορίτσια”. Πολλές γυναίκες θα ήθελαν να πιουν μια κούπα τσάι μαζί του, είναι απόλυτα γυναικάς με τον ομορφότερο τρόπο”. Παλαιότερα ο Μόργκαν είχε πει ότι ο Κάπτεν Τομ είναι πιο γοητευτικός από κοντά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ