Λουτρό αίματος στη Φλόριντα: Δολοφόνησε τα ανίψια της συντρόφου του

Φιλοξενούμενος οικογένειας σκότωσε τα παιδιά σε ένα φριχτό λουτρό αίματος αφού, σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς του είχαν προσφέρει κατάλυμα. Ο Μαρκ Γουίλσον χαρακτηρίζεται ως ένα “άρρωστο τέρας” από τον σερίφη του Πούτναμ, Γκέιτορ ΝτεΛοτς αφού συνέτριψε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 12χρονο Ρόμπερτ Μπέικερ και τον 14χρονο αδελφό του Τέιτεν στο σπίτι τους στο Μέλροουζ της Φλόριντα, την περασμένη Τετάρτη κι ενώ οι γονείς τους κοιμόνταν. Η μητέρα των αγοριών ανακάλυψε τα πτώματα το επόμενο πρωινό

Αφού σκότωσε τα αγόρια, ο 30χρονος Γουίλσον λέγεται ότι βρήκε καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας του με τους ντετέκτιβ να τον συλλαμβάνουν δύο ημέρες μετά. Ο Γουίλσον, που τώρα κατηγορείται για δύο φόνους, είχε σχέση με τη θεία των αγοριών των οποίων οι γονείς τους κάλεσαν να μείνουν στον ξενώνα που ήταν εκτός της οικίας τους, 16 ημέρες πριν από το φριχτό έγκλημα.

Η ξαδέρφη της οικογένειας Αντζελίν Κόκο είπε στο CBS47: “Ήταν φρίκη, πραγματική φρίκη. Δεν μπορείς καν να φανταστείς το σκηνικό του εγκλήματος. Δεν το είδα αλλά άκουσα αρκετές λεπτομέρειες που είναι σαν να το βλέπω” τόνισε και πρόσθεσε ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη σύντροφο του Γουίλσον που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους. “Η σύντροφός του ούρλιαζε ‘βοήθεια. βοήθεια, βοήθεια,ο Μαρκ ομολόγησε! Ο Μαρκ το έκανε και είναι στη μαμά του!'”.

Ο εισαγγελέας Τζέι Αρ Λαρίζα είπε ότι η δολοφονία των δύο αδελφών ήταν ανάμεσα στα πιο άγρια εγκλήματα της 40χρονης καριέρας του και πως η θανατική ποινή είναι στα χαρτιά για τον Γουίλσον.

Ο Λαρίζα είπε: “Επιτέθηκε σ’ αυτά τα δύο παιδιά χωρίς έλεος”.

Επίσης, ο σερίφης είπε ότι ο Γουίλσον σκότωσε τα δύο αγόρια ως μέρος της “αρρωστημένης ατζέντας του” αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για πιθανό κίνητρο. Αργότερα πρόσθεσε ότι ενδεχομένως είχε πάρει μεταμφεταμίνη λίγο πριν από τη δολοφονία. Ο δράστης εμφανίστηκε στο δικαστήριο το Σάββατο και κρατείται χωρίς εγγύηση. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά και εγκλήματα ιδιοκτησίας αλλά ποτέ για κάποιο βίαιο έγκλημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ