Ο Μαγκουάιρ “σπάει” τη σιωπή του: Φοβήθηκα για τη ζωή μου – Δεν οφείλω συγγνώμη σε κανέναν

Ένοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές και επαναλαμβανόμενες απόπειρες δωροδοκίας κρίθηκε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος “κόπηκε” από την Εθνική Αγγλίας έδωσε συνέντευξη στο BBC και δήλωσε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του όταν οι Έλληνες αστυνομικοί τον συνέλαβαν γιατί πίστευε ότι έπεφτε θύμα απαγωγής. Μιλώντας στον δημοσιογράφο, Dan Roan, περιέγραψε ότι οι αστυνομικοί φορούσαν πολιτικά ρούχα και δεν του είπαν ποιοι ήταν. “Με έβγαλαν από το μίνι λεωφορείο, με πέταξαν κάτω και με χτύπησαν στα πόδια, λέγοντας ότι η καριέρα μου τελείωσε” ανέφερε.

Ο 27χρονος είπε ότι προσπάθησε να τρέξει ενώ φορούσε χειροπέδες, γιατί δεν είχε ιδέα ποιοι ήταν αυτοί οι άνδρες. Όπως αναφέρει το άρθρο του BBC, ο Μαγκουάιρ ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και “λύγισε” κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όπως υπογράμμισε όταν άκουσε ότι το δικαστήριο τον βρήκε ένοχο ήταν κάτι απαίσιο και “δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του”. Ο ποδοσφαιριστής αρνείται ότι έριξε μπουνιές ή προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς.

“Δεν νιώθω ότι οφείλω συγγνώμη σε κάποιον. Η απολογία είναι κάτι που κάνεις όταν έχεις κάνει κάτι λάθος. Δεν εύχομαι να το ζήσει αυτό κανένας. Προφανώς, αυτή η κατάσταση έκανε δύσκολη την περίοδο για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, οπότε λυπάμαι που υπέβαλα τους φιλάθλους και την ομάδα σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν έκανα τίποτε κακό. Βρέθηκα σε μια κατάσταση, η οποία μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, οπουδήποτε”

Ερωτηθείς αν τραυματίστηκε απάντησε ότι “Με χτύπησαν πολύ στα πόδια. Δεν το σκέφτηκαν καν, ήμουν σε τόσο πανικό. Σε φόβο. Φοβόμουν για τη ζωή μου”. Ο Μαγκουάιρ είπε ότι η οικογένεια του υποφέρει περισσότερο από ότι ο ίδιος και ότι η συνείδησή του είναι καθαρή. “Ξέρω τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Ξέρω την αλήθεια. Όταν μιλάω για αυτό, εκνευρίζομαι γιατί με κάνει να εξοργίζομαι. Θα συνεχίσω τη ζωή μου. Είμαι πνευματικά δυνατός” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ