Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας

Απαντώντας σε ανάρτηση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας επεσήμανε σε δήλωσή του: «Υιοθετώντας και αναπαράγοντας μια συρραφή ψεκασμένων θεωριών, ο κ. Τσίπρας σπεκουλάρει ανεύθυνα πάνω στην ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας. Και, δυστυχώς, φαίνεται να επιχαίρει για κάθε αύξηση κρουσμάτων!. Πρόκειται για άλλη μια θλιβερή απόπειρα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος, όπως είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής. Η κορονοκαπηλεία στην οποία επιδίδεται είναι το κατώτατο στάδιο του λαϊκισμού».

Επίσης συμπλήρωσε: «Μονίμως απών από κάθε κρίσιμο ζήτημα, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει γιατί δηλώνει «παρών» στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, υπονομεύοντας την εθνική γραμμή».

Σημειώνεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, στην ανάρτησή του, καταλογίζοντάς της ότι με τις αντιφάσεις της στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού παίζει κορώνα γράμματα την υγεία του ελληνικού λαού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ