Ellen DeGeneres – Αυστραλός παραγωγός την κατακεραυνώνει: Αυτές ήταν οι περίεργες απαιτήσεις της

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για την άσχημη συμπεριφορά της Ellen DeGeneres προς τους εργαζόμενους στην εκπομπή της “The Ellen DeGeneres Show” και για το “τοξικό περιβάλλον εργασίας”, Αυστραλός παραγωγός κατακεραυνώνει την διάσημη κωμικό και παρουσιάστρια ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ο τηλεοπτικός παραγωγός της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής “Today” δήλωσε ότι του έδωσαν αυστηρές οδηγίες για το πώς να συμπεριφέρεται στην DeGeneres. Του είπαν να μην την κοιτάζει και να μην της μιλάει κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή το 2013.

Ο Neil Breen, ο οποίος παρουσιάζει πλέον τη δική του εκπομπή, περιέγραψε ότι οι συνεργάτες της Ellen ήταν οι μοναδικοί που επιτρεπόταν να μιλούν μαζί της και όλοι ήταν σαν να περπατούσαν σε τσόφλια αυγών, όταν ήταν γύρω της. “Γελούσαν πολύ δυνατά όταν έλεγε κάποιο αστείο στην εκπομπή, τόσο που έπρεπε να τους πούμε να κάνουν ησυχία” τονίζει.

“Οι συνεργάτες της ήταν αυτοί που κανόνισαν τα πάντα και έδιναν οδηγίες για όλα. Από το πού θα κάτσει, τον φωτισμό και πώς θα γίνει η συνέντευξη. Η όλη κατάσταση ήταν πάρα πολύ περίεργη” πρόσθεσε. Ο Breen στη συνέντευξη στο 4BC, είπε ότι αρχικά η Ellen θα ήταν συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Today, στα πλαίσια της περιοδείας της στην Αυστραλία, αλλά το πλάνο άλλαζε συνεχώς και τελικά υποβιβάστηκε πολύ από την ομάδα της. Στο τέλος έγινε μια μίνι συνέντευξη στη Μελβούρνη, παρά το γεγονός ότι το στούντιο της εκπομπής είναι στο Σίδνεϊ. Τελικά έπρεπε ο παρουσιαστής να ταξιδέψει για να γίνει τελικά η συνέντευξη με έξοδα του καναλιού.

“Η ομάδα της μας περίμενε. Ο παραγωγός της μας πήρε στην άκρη και μας προειδοποίησε ότι κανείς μας δεν πρέπει να μιλήσει στην Ellen. ‘Δεν της μιλάτε, δεν την πλησιάζετε, δεν την κοιτάτε. Θα έρθει, θα κάτσει και θα μιλήσει στον παρουσιαστή και μετά θα φύγει αμέσως’, αυτό μας είπε. Απόρησα που μας απαγόρευσαν να την κοιτάμε” σημείωσε. “Δεν έχω ιδέα αν είναι καλός άνθρωπος ή όχι. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν μίλησα ποτέ μαζί της.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ