Υπόθεση Μαντλίν: Αυτή είναι η πρώην ερωμένη του Γερμανού παιδόφιλου – ΦΩΤΟ

Η ερωμένη του Κρίστιαν Μπρίκνερ, του βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν αρνήθηκε να μιλήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ίδια, όταν ρωτήθηκε από τη MailOnline. Η Νικόλ Φέλινγκερ που κατηγορήθηκε από ζευγάρι Πορτογάλων ότι έδωσε πληροφορίες στον Μπρίκνερ ώστε να διαρρήξει το κατάλυμά τους και να τους κλέψει τις αποταμιεύσεις τους. Ούτε ο Μπρίκνερ ούτε η Φέλινγκερ συνελήφθησαν ή κατηγορήθηκαν γι’ αυτό το αδίκημα και δεν είναι γνωστό αν οι ισχυρισμοί είναι αξιόπιστοι.

Κάποιοι θεωρούν ότι αν η Φέλινγκερ συνδέεται με τον Μπρίκνερ ενδεχομένως να κρατά το κλειδί στο μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της τρίχρονης Μάντι. Κατηγορήθηκε στην πορτογαλική τηλεόραση ότι συνεργαζόταν με τον Μπρίκνερ ώστε να κάνουν διαρρήξεις στο Αλγκάρβε που προσομοιάζουν με τη διάρρηξη στο κατάλυμα που παραθέριζε η Μαντλίν με την οικογένειά της τον Μάιο του 2007 στην Πράια ντα Λουζ. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε έξω από το σπίτι της στη Βαυαρία, όπου η 43χρονη αρνήθηκε να απορρίψει οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση της Μαντλίν ή να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Μπρίκνερ αφού οι ισχυρισμοί ότι δεν τον ήξερε σχεδόν καθόλου, αποδείχθηκαν ψευδείς. Δικαστικά έγγραφα στην Πορτογαλία αποκάλυψαν ότι η γυναίκα είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπρίκνερ με τον οποίο απόλαυσε μία διήμερη απόδραση στη Λισσαβώνα λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν. Η Φέλινγκερ κατηγορήθηκε ότι έδωσε πληροφορίες στον Μπρίκνερ για να διαρρήξει και να κλέψει τις αποταμιεύσεις μιας οικογένειας από το σπίτι στην παραλία της Πράια ντα Λουζ τον Νοέμβριο του 2007. Σε τηλεοπτική εκπομπή στην Πορτογαλία αναφέρθηκε: “Όπως και στην περίπτωση της Μάντι, προηγήθηκε τηλεφώνημα πριν από το έγκλημα, δίνοντας σήμα ότι το σπίτι είναι καθαρό. Άνδρας που οι γείτονες περιέγραψαν ότι είναι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ έκανε τηλεφώνημα και έφυγε με τσάντα από την οποία κρεμόταν ένα βαρύ εργαλείο.Η οικογένεια κάλεσε την αστυνομία και κατηγόρησε τη Φέλινγκερ για εμπλοκή στη διάρρηξη αλλά η υπόθεση έμεινε άλυτη. Όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια ανάκρισης σε ποιον είχε τηλεφωνήσει πριν από τη ληστεία των 100.000 ευρώ στην Αλμπουφέιρα εκείνη απάντησε “στον Κρίστιαν Μπρίκνερ”. Ωστόσο, η γυναίκα που είναι μητέρα τριών παιδιών πάντα ισχυριζόταν ότι δεν ήξερε καθόλου τον Γερμανό παιδόφιλο. Φέρεται να είπε σε φίλο: “Έχω συναντήσει τον Κρίστιαν Μπρίκνερ μόλις έξι ή εφτά φορές. Ξέραμε ο ένας τον άλλον αλλά δεν ήμουν η σύντροφός του. Μία μέρα πήγα σπίτι και ήταν στον κήπο του γείτονά μου όπου μιλούσαν για αυτοκίνητα. Ο γείτονάς μου μού είπε ότι ήταν Γερμανός και με σύστησε. Επειδή είμαστε και οι δύο Γερμανοί αρχίσαμε να μιλάμε. Κάποια στιγμή αργότερα με ρώτησε αν μπορούσε να παρκάρει το βαν του έξω απότο σπίτι μου. Με ρώτησε αν μπορούσε να πάρει νερό και ρεύμα και είπα γιατί όχι”.

Η Φέλινγκερ που πρόσεχε παιδιά με προβληματική συμπεριφορά ως μέρος ενός γερμανικού προγράμματος υιοθεσίας, είπε: “Ήρθε από το σπίτι μερικές φορές, να φάμε κάτι και να προσέξει τα παιδιά. Δεν ενδιαφερόμουν για εκείνον. Είχα ντον φίλο μου. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν ενδιαφερόταν αυτός για εμένα”. Η γερμανική αστυνομία που ερευνά για τη Μαντλίν έχει έρθει σε επαφή με τη Φέλινγκερ δύο φορές κάνοντας ερωτήματα για τη σχέση της με τον Μπρίκνερ. Η ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου επανειλημμένως έχει πει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση της μικρής. Ο πατέρας της όμως δεν πιστεύει ότι η κόρη του έχει πει όλη την αλήθεια απ’ όσα ξέρει. “Η Νικόλ δεν μου λέει τα πάντα για τη ζωή της στην Πορτογαλία. Δεν ξέρω τι να πιστέψω για όσα μου έχει πει”. Η Νικόλ φέρεται να είχε σχέση επί εννέα μήνες με τον Μπρίκνερ το 2007 ενώ ο σύντροφός της ήταν στη Γερμανία. Ο πατέρας της γυναίκας αποκάλυψε ότι η κόρη του είχε σύντροφο που ζούσε στη Γερμανία και όταν αυτός ήρθε ζήτησε από τον Μπρίκνερ να φύγει. Όταν ο 65χρονος πρώην οδηγός ασθενοφόρων πήγε να επισκεφθεί τη Νικόλ στην Πορτογαλία, ο Μπρίκνερ έφθασε με το βαν του. Όταν τον ρώτησε ποια είναι η δουλειά του εκείνος απάντησε “δουλεύω, βγάζω χρήματα, επειδή κάνω ειδικές δουλειές. Μεταφέρω χόρτο με το βαν μου. Όταν ο άνδρας εξεπλάγη νομίζοντας ότι του κάνει πλάκα ο Μπρίκνερ επέμεινε: “Έχω 50 κιλά χόρτο και το μεταφέρω στην Ευρώπη. Στο βαν μου χωρανε 50 κιλά χόρτου και κανείς δεν μπορεί να το δει. Μπορώ να μεταφέρω παιδιά σ’ αυτόν το χώρο. Ναρκωτικά και παιδιά, μπορείς να τα μεταφέρεις σ’ αυτό το βαν, είναι ασφαλής χώρος μέσα, κανείς δεν μπορεί να τα βρει, κανείς δεν μπορεί να σε πιάσει”.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ