Aston Martin: Το αυτοκίνητο όνειρο του James Bond κυκλοφορεί και “οπλοφορεί” – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Aston Martin του James Bond κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Είναι το μοντέλο DB5 Goldfinger, το οποίο διαθέτει πολυβόλα, προπέτασμα καπνού, περιστρεφόμενες πινακίδες και… εκτινασσόμενο κάθισμα και μπορεί να γίνει δική σας με 3.650.000 ευρώ (ή 3,3 εκατομμύρια λίρες).

Τα εμπρός «φτερά» κρύβουν δύο πολυβόλα (η λειτουργεία τους προσομοιώνεται από ένα εφέ φωτισμού που αναβοσβήνει, όταν ο ήχος προέρχεται από ηχεία). Οι εκτοξευτήρες λαδιού (βρίσκονται τοποθετημένοι στα πίσω φώτα) περιέχουν νερό που ψεκάζεται σε υψηλή πίεση και όχι λάδι. Το μηχάνημα καπνού χρησιμοποιεί ένα ζεύγος λεπτών κανών, από τις οποίες περνά διάλυμα γλυκόλης πάνω από ένα θερμαινόμενο στοιχείο.

Δείτε φωτό και βίντεο:

Περιστρεφόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, ένα σύστημα ψεκασμού λαδιού, τοποθετημένο, πίσω από τα πίσω φώτα και ένα σύστημα εκτόξευσης καπνού συνυπάρχουν με «πολυβόλα» (βγαίνουν από τον μπροστινό προφυλακτήρα), «αλεξίσφαιρη» ασπίδα, που υψώνεται από το πόρτ-μπαγκάζ, εμπρός και πίσω πολιορκητικοί κριοί και προσομοιωτές κοπής ελαστικών. Ένα αφαιρούμενο πάνελ οροφής, που αντιπροσωπεύει το διάσημο εκτινασσόμενο κάθισμα της γνήσιας DB5, υπάρχει αν και δεν είναι λειτουργικό για λόγους ασφαλείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ