Βραζιλία-κορονοϊός: Γυναίκα πέθανε αμέσως μόλις γέννησε τα δίδυμά της – ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα από τη Βραζιλία που ονειρευόταν να γίνει μητέρα, πέθανε από κορονοϊό στιγμές μετά που έφερε στη ζωή τα δίδυμά της. Η Λαρίσα Μπλάνκο γέννησε τον Γκιγιέρμε και τον Γουστάβο σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Σάο Πάουλο το σαββατοκύριακο αλλά υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή. Η έγκυος βγήκε θετική στον κορονοϊό στις 12 Ιουνίου αφού είχε συμπτώματα βαριάς γρίπης, είπε ο σοκαρισμένος σύζυγός της Ντιέγκο Ροντρίγκες. Η υγεία της επιδεινώθηκε και εισήχθη στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες μετά, στις 26 Ιουνίου. Την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου εισήχθη για τον τοκετό.

Ο Ντιέγκο ήταν στο χειρουργείο τη στιγμή που γεννήθηκαν τα παιδιά του, ενώ ήταν και αυτός θετικός στον κορονοϊό. Είπε στη Sun πως η Λαρίσα είδε το υπέροχο μικρό πρόσωπο και αυτός συγκινήθηκε τόσο πολύ καθώς αυτό ήταν το όνειρό της. Έπειτα από μια μικρή επιπλοκή γεννήθηκε το δεύτερο παιδί, Σ’ αυτό το σημείο ο Ντιέγκο αποχαιρέτισε τη σύζυγό του και συνόδευσε τα βρέφη. Αλλά οι γιατροί έτρεξαν να τον ενημερώσουν ότι η γυναίκα του υπέστη αιμορραγία και χρειαζόταν επειγόντως μετάγγιση επειδή έδειχνε ότι δεν θα τα καταφέρει.

Ο χήρος πλέον Ντιέγκο είπε στη βρετανική εφημερίδα ότι παρά τις προσπάθειες των γιατρών η Λαρίσα δεν τα κατάφερε καθώς υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε. “O γιατρός είπε ότι εξαιτίας του κορονοϊού, ο οργανισμός της δεν άντεξε. Είμαι ταραγμένος, Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου. Ο Θεός την άφησε να μου δώσει δύο μικρούς αγγέλους να προσέχω, να μου δίνουν δύναμη. Έκλαψα τόσο πολύ όταν τα πρωτοείδα, ήταν το πιο όμορφο πράγμα”. Ο Ντιέγο παραμένει στο νοσοκομείο με τα δίδυμά του που παρακολουθούνται ενώ ο ίδιος έχει αναρρώσει από τον κορονοϊό. Η Λαρίσα ήταν μία από τους 60.000 νεκρούς από τον κορονοϊό, ενώ η χώρα δίνει μάχη να περιορίσει την εξάπλωση της πανδημίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ