“Αλμυρό” τους βγαίνει το ντονέρ κεμπάπ στις τουρκικές ακτές – ΦΩΤΟ

Αλμυρό για την τσέπη τους τούς βγήκε ένα ντονέρ κεμπάπ σε παραθαλάσσια πόλη της Τουρκίας, όπου ένα beach bar χρέωσε έναν καφέ και ένα σάντουιτς 47,50 ευρώ. Σοκαρισμένος ο πελάτης ανήρτησε στα social media τον λογαριασμό από το μικρό εστιατόριο στην παραλία της Αλικαρνασσού, όπου πλήρωσε για έναν καφέ 8 ευρώ και για το ντονέρ κεμπάπ κάτι παραπάνω από 24 ευρώ.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο ανάκαμψης του τουριστικού κλάδου στην Τουρκία μετά το χτύπημα της πανδημίας, ξενοδοχείο υποχρεώνει τους επισκέπτες να πληρώνουν 71,50 ευρώ για να κολυμπήσουν στη θάλασσα, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα. Ο δήμαρχος της Αλικαρνασσού Αχμέτ Αράς είπε ότι οι επιχειρήσεις, που παλεύουν να επιβιώσουν μετά την περιπέτεια του κορονοϊού και η πόλη που στηρίζεται οικονομικά στον τουρισμό, είναι υπεύθυνη να πάρει ό,τι μπορεί από τις τσέπες των τουριστών μέχρι την τελευταία δεκάρα”.

Σε συνέντευξη Τύπου είπε: “Δεν με νοιάζει αν κάποιος θέλει να πληρώσει ψηλό αντίτιμο για ένα ντονέρ. Μπορούν να πληρώσουν και 100 τουρκικές λίρες αν θέλουν”. Υπογράμμισε ότι υπάρχουν εστιατόρια στην περιοχή που χρεώνουν πολλά λιγότερα για το ίδιο φαγητό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ