Σεξομανής έκανε μήνυση σε πλατφόρμα με “καυτές gamers” επειδή… τραυματίστηκε στην επίμαχη περιοχή

Ένας εθισμένος σεξ στην Καλιφόρνια μήνυσε την πλατφόρμα ροής βίντεο Twitch για 25 εκατομμύρια δολάρια, με τον ισχυρισμό ότι η υπερβολική αφθονία των «καυτών gamers με λίγα ρούχα» του προκάλεσε τραυματισμό στο πέος του, σύμφωνα με την αγωγή.

Στο νομικό έγγραφο που κατατέθηκε σε δικαστήριο της κομητείας της Σάντα Κλάρα στις 15 Ιουνίου, ο Erik Estavillo ισχυρίστηκε ότι η θυγατρική του Amazon “τον υπέβαλε σε υπερβολικά προκλητικό και σεξουαλικό περιεχόμενο από διάφορες γυναίκες – streamers”. Ο αυτοαποκαλούμενος σεξομανής, κατέφυγε στη χρήση ενός Fleshlight για αυνανισμό, ενώ παρακολουθούσε τις πληθωρικές παίκτριες, σε καθημερινή βάση. Το χόμπι του ενάγοντος ήταν «εξαιρετικά επώδυνο» και του προκάλεσε ερυθρότητα και ήπιες λοιμώξεις που τον ανάγκασαν να χρησιμοποιήσει «φάρμακα στην περιοχή για να αποτρέψει τη νέκρωση», σύμφωνα με το έγγραφο των 56 σελίδων.

Ο Estavillo ισχυρίζεται ότι μια φορά εκσπερμάτισε στην οθόνη του υπολογιστή του, το οποίο προκάλεσε βραχυκύκλωμα στο σύστημα παιχνιδιών του και είχε ως αποτέλεσμα πυρκαγιά, που προκάλεσε προσωρινό black out στο διαμέρισμά του. Σε απάντηση στο αίτημα της NY Post για σχολιασμό των ισχυρισμών, ένας εκπρόσωπος του Twitch απλώς δήλωσε: “Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι επιπόλαιοι και δεν έχουν καμία απολύτως αξία”. Ο Estavillo ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να βρει άλλο χόμπι. Το Twitch είναι μια εφαρμογή για streaming όπως για παιχνίδια.

Ο Estavillo ακολουθεί 786 γυναίκες – παίκτες και κανέναν άνδρα. Πολλές από τις οποίες αναφέρει και στην αγωγή. Ως αποζημίωση, ο Estavillo θέλει μια μόνιμη απαγόρευση σε όλες τις streamers, και 25 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματική αποζημίωση, την οποία λέει ότι θα μοιραστεί με άλλους συνδρομητές του Twitch Turbo.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ